|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Batali vise te price koja klavijatura sta moze, inace svaka tema ode u rapsravu. A to da Dr. Nedim radi od nule to se i da primetiti kad odradi ritam kao da ga Jova mehanicar pravio. Ali ipak slusaj Dr. Nedima on je profesionalac ma da meni vise lici na sefvisera koji odrzava one igrice i flipere po igraonicama sve znaju oko tehnike a sviraju kao da koriste noge a ne ruke hehheheh
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nisam nigde spomenuo kako sviram...niti sam o tome pricao nit se hvalio.
A sto se tice tehnike Jesam profesionalac a za tebe mozda i Doktor. Ne budi prost i ne uporedjuj gluposte, jedan inzinjer Korgov mozda nezna ni jednu notu da uhvati al napravi sav sint. Ako se neko bavi tehnikom nemora da znaci da zbog Tebe on mora da zna dobro svirati...koji si ti faktor? Dal si igde na bilo koji forum video da ja pricam o svirci i tehnici sviranja? NISI!!! Zacepi! Alene, sviram puno sintova, imam ih preko 17-18 a Demos imas svuda na netu a i ovde: WWW.BASARISTUDIOS.COM A T3 u USA bice oko 4 hiljadarke.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (12.11.2008 u 20:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
evo bas sam slusao sta ja znam iskreno mene ne zanima ovaj stil ...ne kazem da nije dobro al ja ipak sviram nesto potpuno drugacije ovo mi vise zvuci kao albanska muzika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajd mi reci cijenu XS6? Moze i na PM!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
nemas sta pricati napamet legedno evo ti dokaz fino otidji na sajt a nemoj te neke bezveze cinjenice iznositi kad su netacne...to sto je tebi puno love druga je stvar a bogami bez instrumenta nema ni svirke to je sigurno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hvala na komentarima i komplimentima Alene, i da, radim najvise taj stil, juzno
od Srbije dole pa sve do bliski Istok, najvise sa Arapima i Grcima...za njih sam BOG. A i njihov jesam, od tamo dolazim i sa time sam odrastao. A Amerikanci kazu da NECIJE SMECE JE NECIJE BOGATSTVO.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
JEl ti to meni ili Nedimu?
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1690
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
evo danas prvi put probao Tyros 3 mogu reci da jako ljepo radi sa tvornickim postavkama ,a sa semplovima sigurno puno bolje to nisam probo.
jedino sto je malo preskup mislim da nevredi te novce koliko traze jest novi model,ali previse para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Puno je to novaca.
Za bilo koji sint koji ide u svatove i kafane... Nedime ,zašto ne napraviš par semplova za tyros? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
A T3 u USA bice oko 4 hiljadarke.[/quote]
Tyros 3 sa tri godine garancije ja sam platio u SamAsh radnji $3600.00. A sto se tice zvuka i kako izbacuje semplove pa cak i nesredjen je "masniji" nego Tyros2. A sa recimo Jocinim setom to treba da cujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|