|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za psr 9000 ne postoji direktno konvertor u njen format boja. Znaci ne mozes samo da pritisnes convert i da dobijes boju. Moras da na njoj slazes wav ili aiff, i da onda zapamtis kao boju. To je malo mucniji posao, jer velike semplove moras da prenosis iz nekoliko puta preko disketa na klavijaturu. Ali vec postoji dosta slozenih kvalitetnih boja, tako da se i to da lako resiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Znaci kao sto je i marco rekao neces moci da iskonverujes direktno boju pa da samo ucitas u 9000pro. Treba da iskonverujes svaki ton koji je u KSF formatu u Wav ili Aif. To je malo veci posao ja sam se vec uhodao,ali treba vremena. Treba ti papir i olovka da zapises redosled tonova kojim idu od najnizeg do najviseg. Takodje i na Wav fajlovima ako nepise,napisi koji je to ton. A onda uvlacis jedan po jedan sempl,stim sto moras da odredis na skali od kojeg do kojeg tona taj sempl da svira,onda tako isto za sledeci sempl,... Prvo ce zvucati malo rastimovano,sad treba srediti i to takodje,ako je kratak sempl treba ga lupirati(loop). Zatim ga snimis takvog na custom voice,ali to nije gotovo. Izaberes ga i ides u custom voice "editor full",i tu sredis dinamiku,volume,efekte,...i ponovo ga snimis na isto mesto. Kad si to uradio samo jos treba da ga snimis na hard i da ga ponovo ucitas i to je to ukratko.
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E stvarno su ga zapetljali tu sa procedurom maximalno!
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam kakav je,nisam ga nikad koristio.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
NIsam te dobro shvatio.
Mislio sam da ga imaš i da mi kažeš točno ime, da ga potražim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Imaces ga ne brini.On je free.
![]() |
#7 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Awave Studio 10.2 podrzava Tyros format, odnosno fajlove sa TVN ekstenzijom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Podržava li taj awave tvn, za tyrosa ?
Promijenjeno od Vaxter (13.11.2008 u 01:40 sati) Razlog: Hajde bez nepotrebnih ogroooomnih citata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sad cu da pogledam nisam siguran!
Ima i takodje neki Tyros Converter,samo ne znam da li tamo mozes da konvertujes sa tritona ili nekog drugog formata. Nema ima za Motif,ali nema za Tyros.
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (12.11.2008 u 17:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A kakav je taj Tyros Converter.
Jel se tako zove... I nisu. Stvar je u tome što moraš ubacivati pojedinačne vawes i od njih napraviti multisempl.Nije komplicirano,već dosadno to raditi. Mislim da se zasad i s G6 tako snalaze s semplovima... Radio sam to, i nije komplicirano... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
9000pro, ili, korg, pa500, pa80, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|