|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa ako me nisi razumeo imas prevodioc pa prevedi...
![]() Sto se tice resursa, znas i sam da ti puni Rom memory i nesto uzima od Rama... Pitao sam ga razumljivo... E onda ce da ti to uradi Resurs sa zvanicne stranice!!!
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Učitao sam taj resource,al nije to-to što mi treba,evo tu je LINK ZA SLIKU da se vidi na šta mislim.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (10.11.2008 u 00:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Media > Erase > All > Open > Style > Open > obelezis User01.sty pa Erase Ok i obrisao si ceo User 1...tako uradis i sa User 2 i 3 i posle ceo set SAVE bez usera i sve je prazno...
Umesto Style otvoris SOUND i tu sve obrises... I na kraju obavezno snimaj set! Pa to treba da ti uradi Resurs fabricki...ako nece onda "pregazi" OS na klav, pa ubaci Res...
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Stavio sam ja fabrički Resurs...al u njemu se nalaze neki ritmovi koji su pravljeni u Korg tvornici...šta god da sam napravio ili čega se sjetio...ne dobivam ono što mi treba.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Resurs to resava,nema sumnje...
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Al nemože se to sa resursom riješit,dva puta sam probavao sa tim....
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne komplicirajte stvari, Miki je vec objasnio, idi u Media i Erase i izbrisi sve
onda sve to SAVE i gotovo, nema tu nikakve filozofije, po navici sve ovdje iskompliciramo ko da bog zna sta je.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Ajd ja vas molim ako neko može da mi uradi takav jedan prazan set pa da mi pošalje na e-Mail,jel meni stvarno nikako to neuspjeva,probao sam sve kompinacije i ništa,jedino mi preostaje da ponovo stavim OS,al to mi nebi bilo sretno rješenje.
Hvala i pozdrav.
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
ej ljudi ja prodajem prazan set,ako kome treba ,100 eura prazan set....hehehe
![]() |
Favoriti |
Oznake |
empty, set |
Alati tema | |