|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa dobro, sve je jasno...samo sto prebacivanje sa MD traje........u...
![]() koliko i celo snimanje sa tezge, kao kad prebacujete sa VHSa na komp. Najbolja varujanta PC ili LapTop ili MP3 player koji snima i ima USB, samo sto to zadnje pravi uzasne snimke...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ej ljudi,kupio sam SONY MZ-R410 recording md walkman, i vec sam napravio podosta snimaka. Bez lazne skromnosti ali snimak ispada vise nego dobar,da ne kazem studijski. Ako neko hoce da cuje kako to izgleda nek mi se javi na msn.
Pozzz!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.10.2008
Mjesto: Rumunija
Downloads: 79
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika si solo sintisajzer
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Za Mykeli: zasto kazes da mp3 player pravi uzasne snimke? Ja sam snimio do sad mozda stotine sati, i sta ako snima u mp3 (320 kbs) formatu? do kraja sve u mp3 (128kbs) se i slusa. Stovarim u komputer i otvorim snimak u Sound Forge , isecem i podignem signal sa Loudnes Maximizerom i to ti je svirka uzivo...jer u tome se i pricalo....slusaj na ********************************
Promijenjeno od Vaxter (10.11.2008 u 15:17 sati) Razlog: Bez linkova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vane1 de nam okaci na download sekciju pa da cujemo svi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze evo ovo sam uspeo tek pre neki dan da postavim na downloadu. Preslusaj i udeli komentarcic ma kakav bio
![]() Pozdrav!!! http://www.yu-midi.com/forum/downloads.php?do=file&id=3518 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mi koristimo ovaj, snimi cijelu svadbu, poslije u Sound Forge, isječeš, Fade IN-OUT i prži, CD kvaliteta, naravno nije kao mini disk koji snima na 24 ali je MP3 sasvim solidna, a košta kod nas 50 eura.
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Da ne bih postavljao novu temu pitacu opet ovde na istom mestu.
Kupio sam mini disc recorder sonijev i radi ko grom. Medjutim nervira me pomalo prebacivanje u kompjuteru jer ide u realnom vremenu,znaci ako si snimao 3 sata moras tri sata da cekas da se taj snimak prebaci u kompu. Sad sam kupio mp3 koji ima line-in i sa njim mi je mnogo laksi celokupni posao. Medjutim sad sam naiso na problem. Nikako da taj snimak sredim uz pomoc npr.sound forge ili slicnim programima,ili da pretvorim u mp3. Ako bi neko znao da mi kaze u cemu je problem bio bih zahvalan. Inace mp3 snima sa u wav formatu,gustinom zapisa 253kbps,velicine audio uzorak 4 bita,gustina audio uzorka je 32 khz i audio format microsoft ADPCM. Pozzzz svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
LJudi moze li ova spravica da snima sa mixete?Odg.sto pre treba sutra da kupim... da ne otvaram novu temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
snimac, svirku, zivu |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|