|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E moj darko...Mlad si ti,čekaj da ti počne duvati jedna
na bez zuba ko jednom mome "bivšem" kolegi kojem se ne može dići... A inače da se pohvalim usput da sam završio SVOJ set za Extreme...Dakle semplovi NISU moji,već sam ih vadio iz drugih setova i kompletiro onako kako meni valja.Efekte skupa sa ValveForce sam kombiniro po ličnom ukusu,i zvuči fenomenalno...Isto tako sam odradio i terce,koje sumjam da ko ima (možda slične al ovakih ne vjerujem).MOSS boje sam na žalost moro da KRADEM iz tuđeg seta,jel još nisam skonto ni 10% kako se stavljaju soundovi u MOSS banku...I na kraju još najvažnije---EXTREME ga naloada za tačno 1:52s...Velik je oko 40MB ali na njemu je SVE što mi treba da odradim solidno tezgu...NIJE na prodaju,a demo snimci uskoro dolaze,samo da se malo organizujem...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... Promijenjeno od Alix (08.11.2008 u 12:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
haha to je dobro nema da zakacinje zubima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Još jedna hvala (moram)...Maloprije me nazvo NAJBOLJI gazda u Sloveniji Semir koji drži Butterfly u Kranju i saopštio mi da je dobio dozvolu za rad...A tim smo i ja i Dejan dobili "nazad" našu staru tezgu i noćas radimo po prvi put...ne mogu dočekati da odemo dole,prikopčamo se i odradimo onaj naš maksimum kao nikad do sad...Moro sam ovu divnu cjest da podjelim s vama,već 5 mjeseci se stalno sikiram gdje raditi idući vikend,ovo ono a evo sad smo dobili redovni poso...Još samo daj Bože zdravlja i mušterija...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
@Darko88
Ovo pisem za sve koji imaju zdravstvenih problema sa peskom u bubregu......... Ja znam jednu koja vadi pesak iz bubrega,a ima zanemarljive kotra-efekte.Ponekad je teze izvuci carsav iz auspuha......... ![]() @Alix Ajd nek je sa srecom!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pesak u bubregu nije strasan, strasniji je kamen...
E da se pohvalim..fale mi jos 20tinu iljadarke da kupim opremu koja razbija kamen u bubrege...mislim na zvucne kutije... ![]() Naso sam ih, uhhhhh...samo, fali malo kinte!!!
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam dal vam se smem pohvalit posto cete posle svi da me ispitujete
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |