|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Cita ali najverovatnije kako je njemu zgodno.A sta ako hoces da postavis nove boje koje on poseduje a ovi ostali nemaju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
MOj kolega iz okoline koji ima g6 i e80 planira da proda e80 jer je dosta velika klavijatura i nezzgodno muje za transport, i mislio je da kupi gw8 i da ubaci stilove od e80 a da bubanj bas i gitare i ostalo vuce preko midija sa g6 sta mislite da li bi to funkcionisalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne cita kako je njemu zgodno nego cita onako kako je uradjen ritam...a boje se moraju naknadno korigovati...to je malo zeznuto...mora se raditi na kompjuteru...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Kad sam reko da cita kako mu je zgodno na to sam i mislio,znaci vuce boje koje se nalaze na tom broju,a da bi ti postavio za svaki ritam makar samo drugaciji bas i bubanj i pritom nemas neki program kao sto je Style works onda treba da se ubijes od posla.Ne znam ako imas neku bolju soluciju bilo bi lepo da je podelis sa nama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemam ideju,a nemam trenutno ni gw8 da probam...mozda bi se to moglo raditi na njegovom style editoru,style worksu ili na kraju u cubase...lepo vezes midi kablom gw8 za komp i biras boje...jeste da je komplikovano ali ako vec nema boljeg resenja sta je tu je...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam poslusao par demo-snimaka i ovo je isti Drum-Set kao i na EM-2000,G-1000...
Ipak je proslo ravno 10 godina od kada su izasli ovi arazeri. Znam da nisu u klasi...ali ipa 10 godina nije malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Nije isti Drum-set, slusao sam ga uzivo, mozda ti se cinilo na snimku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|