|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
znam to,ima jos neki valjda za kinu...nego nasao sam ga na netu za 845 dolara,nov,ali ovde u americi tesko je naci taj sa oznakom E,a slusao sam onaj tvoj demo i super je,pa sam se pitao da li i taj obicni ima iste boje kao i gwE,znam da ritmove nema,al nema veze ritam mozes ubaciti,nego mi je pre svega do tih guerrini harmonika,gajdi itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Taj Americki nema ove boje...na onom koji sa desne strane ima plavu nalepnicu "european collection" su te boje...
P.S. jedino da ti saljemo jedan "islifovani" odavde..:-) |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
@Boban010
Brate,istekli su linkovi.Samo sam prvi skinuo.Ajd postavi opet taj demo.Voleo bi da cujem..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
A turi ih ovde na download...
![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Narucio sam GW-8, stize mi za desetak dana.
Milance zvacu te kad ga prisredim malo, pa cemo da uradimo i neki malo bolji demo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
BOBANE---Opasno mi se sviđa ovaj stil,prosto UBIJA...dakle tehnika me lomi od meraka...Daj reci jel ovo Rumunski ili Bugarski stil?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alix za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Evo postavio sam za download demo stylove za GW8 koje sam skinuo sa neta,ja inace nemam klvijaturu GW8 ali bih je tako rado posedovao.Mada ima jedna velika KVAAAAAKA,Style works nema podrsku za GW8.
@Alix Ovo su sve rumunski ritmovi,jerbo kolko sam ja razumeo Rumuni su glavni zastupnici Rolanda za Istocnu Evropu.I kod EXR E2 i kod GW8 ima vise rumunskih ritmova nego drugih ritmova sa ovog podneblja. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|