|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Nema sta, ovo izgleda odlicno. Mogu samo da ti pozelim puno srece i naravno... da se sav rad isplati
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
Srecno brate
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stvarno kod kuće
|
Znam ja Raki da si ti buraz,sve ce to fino da sljaka i radi samo polako i srecno pa kad zavrsis da uradimo jednu pesmu za Zrenjaniski festival SUN FLOWER i da malo promivisemo studio
|
|
|
#5 | |
|
Početnik forumacije!
|
Citat:
Bilo bi mi drago da se napokon i vidimo i nešto zajednički uradimo, a na kraju da to i dobro zalijemo - pa dokle izdržimo !!!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
juuu razbien stereotip studija iz 80-ih! extra ti je to s bojama..
vec smara ono sto ,kutije ,ploca,stalci u fori fals drveta.. pravi savremen home-studio! svaka cast! ubaci neku biljku..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
|
Upravo sam to hteo i postići , a glavni ''krivac'' za enterijer je moja supruga koja je to i osmislila -i ako vidi ovaj tvoj post ne sumnjam da će mi ubaciti čitavu šumu od biljaka!!!!!
Promijenjeno od Vaxter (05.11.2008 u 20:41 sati) Razlog: Ne citiraj post iznad tvoga! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
svaka cast druze svidja mi se kako si to sve odradio,neznam koliko te sve kostalo ali je super za home-varijantu,zelim ti sve najbolje i mozda dodjem nekad da snimim nesto,mozda ce biti neki popust za forumase pozdrav od mene i srecno
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Drugar foruma
|
super izgleda, puno srece i uspeha u daljnem radu!
Fostex Germany
|
|
|
#10 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
S obzirom da mi je beba na putu, uskoro i ja letim van - samo gdje? Zanima me, koliko je ukupno velika ta prostorija AxB ? Da li si to zidao novo ili postojeća prostorija? kako si riješio prolaz kablova do "gluve sobe"? Dal si struju, ako je novogradnja dovukao na divlje il kako? To su neki od problema koje vidim a nisam ni počeo, da ne spominjem pare...
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| kućni, studio |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|