|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
pa tako isto moze i na stw samo jednostavnije..
al ne dobijas opet nista.. ja sam mislio da postoji fora selektujes sve ritmove i da ih izjednacis.. jer ja bi trebao da iznivelisem oko 50ak ritmova sto standardnih sto namenskih.. zato ti kazem da je to posao od bar 2h..sto mi ne pada na moju malu pamet.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne mozes sve da ih selektujes, moras jedan po jedan. Ali svi su ti tu, ako ih podesavas preko STW, opet nemas pravu sliku i kad ih vratis u klavijaturu, zvuci sve drugacije nego da compu, tako da to nije pravi posao.
Najbolje je na ovaj nacin koji sam opisao, jeste malo pipav posao, ali cak i ta 2 sata nisu nista prema tome da mozes da sviras i da ne razmisljas o jacinama.U svakom slucaju, kako ko voli. Ja sam sve svoje ritmove stavio u isti nivo sa fabrickim ritmovima i, veruj mi, mnogo je lepo da se radi. Najbitnije je to da ti i instrumenti po registracijama nisu preglasni ili pretihi u odnosu na ritmove koje stalno menjas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Cacak Srbija
Godina: 47
Downloads: 877
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa80
![]() |
![]()
Caka,
za ovu "caku" nisam znao !!! To definitivno moze promeniti situaciju nabolje. Ostali odgovori nisu niti dobri niti tacni. Stilovi se moraju u osnovi podtaviti dobro. Posle toga se rade boje, padovi, efekti itd..., i na kraju mfd i registracije. Nemojte slati odgovore koji coveku odmazu i odvlace paznju... Kakvi bre programi na pc-u za nivelaciju, kakav soundforge....boze !!!! Zna se koji su style-editori na pc-u za psr, i kako oni funkcionisu, a ja vidim koliko znate kada pisete stvari koje pisete. Dakle, ako znate tacan, ispravan i pravilan odgovor pisite, u suprotnom- nemojte trositi papir i dragoceno vreme drugima. Pozdrav za "caku' i kolegu g800 za kojeg se nadam da ce ovim popraviti stvari.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dakle, kolega PSR, vidim da si probao moj "tajni recept". U pravu si, prvo se srede nivoi ritmova, pa sve ostalo. Jedini nacin da sve funkcionise besprekorno.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banovan!
![]() |
![]() Citat:
Ti programi na kompjuteru su bas glupi..ne znam sto ih ludi prave uopste.. verovatno su dokoni..ko i ti.. ne znam na cemu bi svirao da nije njih.. ti bi verovatno tapsao i lupao rukom o koleno a drugi bi skakutali oko tebe.. e bre covece..ja sam do pre pola god dana svaki put vuko laptop..i citao boje i ritmove sa njega..i sta tu moze da se napravi pojma nemas.. izvini jos jednom sto ne znamo nista.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa kolega PSR, sto onda ljubomorno cuvas za sebe svo to znanje, pa kazes coveku da ne mogu ritmovi da se nivelisu ako ne odvoji pola zivota da posveti tom poslu? Ja sam se tri dana zajebavao dok nisam nasao tu foru, a ti znas pa cutis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
hvala caka, evo i ja sam sad nesto gledao na psr 2100, isti je sistem, sve je kao sto si rekao, jbg koliko sam vremena proveo trazeci kako da to rijesim, hvala
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
samo kod nekih moze da se preradi u konv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
al se gubi ovaj net jbt...ne mogu 1 post normalno da okacim..
TELEKOM = LOPOVI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, gibanica, to se odnosilo na kolegu PSR2100.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
3000, jacina, psr, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|