|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zaboravih, kad zavrsite, na istoj stranici imate opciju SAVE, da biste sacuvali nove postavke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala svima na odgovorima, pokusacu veceras pa cu javiti kako prodjem, pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Extra strava, svaka cast kolege, evo za nekih sat vremena sam sredio tridesetak ritmova onako kako meni pase, nema glasniji nema slabiji malo detalji jos da se nasteluju i to je to, uradio sam direktno u klavijaturu kao sto je Caka012 to objasnio, jednostavno i lako i nije cak ni trajalo godinu dana ;-) salim se, jos jednom hvala operacija uspela i pozdrav za sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Drago mi je da sam uspeo da pomognem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sad ću probati i ja.
Valjda je tako i na tyrosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Probaj pa javi obavezno sta je bilo, trebalo bi da je isto i na TYROSU, posto sam nesto malo gledao i slican im je taj meni, ali nisam ulazio u detalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
- Imported Romario -
Sad ću probati i ja. Valjda je tako i na tyrosu. __________________ Na svim yamahama(PSR-1000,1100,2000,2100,9000/pro,1500,3000, S500,S700,S900,Tyros,Tyros2,Tyros3,...) je tako ili slicno. ![]()
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam bas veceras posle ovog "razgovora" probao nesto sa sound forge-om, ali nisam pronasao nacin. Ako bi zokin objasnio, mozda je stvarno lakse i brze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
@Marco7
Mozda chovek misli da shteluje po VU metru u fordzu kada poveze klavijaturu na lajn in. ![]()
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
O tome je vec bilo reci u jednoj temi, ali smo se svi slozili da to nije realni pokazatelj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
3000, jacina, psr, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|