|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###možete se sakriti iza prave stranice od koje je ova kopija, a znaju svi na koju stranicu mislim. Mogli ste bar drugo ime dati, a ne samo staviti crticu.###
Šteta rječi na tebe...sadmi na vrh jezika nešto da kažem al zadržaću se...Da je Krešo ovdje jaaj kakav BAN bi dobio...A i NE razumem čika Vaxa št ti nije ulio za ove izjave...Žalosno...A te šupke bez crtice što si spomenuo,mogu da se jedu znaš čega i oni koji ih brane i koji su na njihovoj strani...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... Promijenjeno od Alix (04.11.2008 u 00:46 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Pazi, Alix, ja nemam nishta protiv njih...
Dokle god se ne budemo jedni drugima meshali i pravili gluposti... Barem se ja trudim da tako bude... ![]() @romario Imash li sad smajlice? ![]()
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imaš velike živce i mudru odluku...
Vala divim ti se...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auuu sta se sve ispricalo ovde
![]() E DRAGI MOJI DRUGOVI,KOLEGE,PRIJATELJI I SVI ONI KOJE NE POZNAJEM EVO KRENULO JE LAGANO DA SE KLUPKO ODMOTAVA,POCELI SU DA FASUJU ONI KOJI URADILI UPRAVO ONO O CEMU SA PRICAO NA POCETKU TEME,ZNACI MINIRANJE STRANICE NECE PROCI,ZAO MI JE ![]() nista vise od ovga necu reci,sve se videlo ![]()
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() A sad ću malo da se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sta je smesno brate?
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja ne mogu da vjerujem......
Svaki treći post, sve žešća svađa...... Oko ničega..... Da ne spada možda ovo u industrijsku špijunažu? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
clanoveprocitati, obavestenje, obavezno, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|