|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam X5D/R,samo zbog trube,Tenor-sax i CUVENOG, VEROVATNO I NAJJACEG CLARINETA ikada napravljenog,posto je veoma mali ide samnom (jednog lepog dana) u kovceg!!!
![]() ...nek´se nadje i tamo gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
x3meSRB JV 80 uzeo bi samo radi toga sto ima portamento i zato sam ga i imao,i radi ficukanja...al X3 je daleko naprednija s Harmonikama i tamburama Klarinetima pa cak i Saxsofonima i trubama,,,JV80 vise lici na neke DX,mislim ne doslovno al na njem se mogu pribliznije boje DX-u napravit,ja bih bolje sviro na DX21 nego na X3 ,rekao sam vec zbog portamenta,al X3 je puno jaci sint od ovh navedenih, i da nadodam jos JV80 ima jako dobar portamento,poslje njega sam kupio XP50 i razocaro se portamento na XP50 nevalja nije ni 15% od onog na JV80
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (04.11.2008 u 01:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
znam @ gala o tome i pricam, imash i one dodatke za jv80/90 tj. proshirenja i jedino shto mu fali je korgov klarinet i sax, ali ja ionako ne volim te boje,mada sam imao i T3, X3, i ostale korg klavijature, duze nego jv seriju ali kad bi sad trebao da biram uzeo bi jv i zbog portamenta i zbog kompletnog sounda, nekako mi bre sve one boje na korgu zvuce mnoogo piskavo, jedan sound imaju kad svirash tiho a kad podignesh potenciometar sasvim izoblice ton i prshte po razglesu dok generalno kod svih rolanda koliko da pojacavash ton zvuci lepo i ne deformishe se, i lepo izlaze boje lake su za sviranje...... mozda se neko ne slaze samnom ali ja nisam ni korgovac ni rolandovac, shto se mene tiche i ei nish nek napravi aranzer koji ispunjava moje zahteve kupicu ga ako mi odgovara
![]() marka mi nije presudna nego zvuk. ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|