|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vidis Marco7 brother kako pogresno razmisljas! Pa kako ces onda ocekivati da neko skine tvoju pesmu ako je hit ili ne i ne bitno na zanr kao sto sam vec naveo, ti onda pevas znaci za sebe i skidas sta se tebi svidja, tako dodje, ovo je posao i moras pevati masi sve sto traze, ako ces pevati za svoju dusu svaka cast! naravno meni svejedno...
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
znam ja dobro ko je lackovic i ne pravim se..ne izbija sa BN-a..ako covek nema potrebe da skida onda nece..a i ti se nisi pretrgo do velegrada..za pisare nisam cuo u zivotu ..npr..u jebenom novom sadu (najvece mesto u vojvodini) ne mozes svirati lackovica,rifata tepica,i druge majstore gastarbajterskih kafana..
do sad nisam imao priliku da sviram po BiH i nemackoj..a ako budem naucicu lako tu pesmu.. ne kazem da ne treba znati..ali toliko je boljih pesama koje jos nisam skidao.. i nije nacin nekog vredjati ako hoces nesto da ga ubedis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
radio sam ja brate gibanica u novom sadu svadbu i sve svirao skacu ko ludi i sve znaju napamet a i zove me svake godine lik da radimo ali te pare imam i ovde *I NARAVNO U OVOM JE KONTEXTU RADE ETO UPAO A MOGAO JE SE NACI BILO KOJI PEVAC*! Tako ima i ovde pevaca kod mene stalno vicu ma ne traze mi ljudi tu i tu pesmu i eno malo po malo godine prodjose i vise nigde ne pevaju pa ti vici ne traze i pevaj za sebe (naravno ne mislim na tebe)... pozzz
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ok,ja se ne ljutim..primam svaki savet i kritiku..samo da ne vredjas..
licis na onog fudbalera kolarova.da znas.. ziv bio |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@branoy
Hehehe...Ovo je bilo meni upuceno!Ma boli me uvo za Lackovica i slicne pevace!Ja kralju imam iza sebe 5 festivala i nekoliko nagrada i izgradio sam svoj imidz kod publike da ja pevam sta ja hocu i sta ja izaberem!I svirao sam i po Novom Sadu i po Beogradu i u Uzicu i po primoriju i po planinama i za tvoju BL imao 10 onuda i neznam ti sa kim od pevaca nisam radio i nikada u mojoj muzickoj krijeri koja dosta dugo traje jer sam mlad krenuo u kafanu,niko mi nikada nije trazio ni jednu pesmu od Rada Lackovica!A druga stvar koju cu ja preporuciti pevacima je da pevaju samo pesme koje im leze i tacka,jer jedna lose odpevana pesma ce da ostavi jaci utisak kod publike nego 10 dobro otpevanih!Daleko od toga da mi je reprtoar slaba strana,davno sam prosao kafanu i da sam ostao na tom nivou da pevam sta stignem nikada u zivotu ne bi napravio ovo sto sam napravio,ostao bi u istoj kafani i tu bi zavrsio karijeru!Hvala ti na savetu ali lose me savetujes!E sad izvoli ti radi sa tim pevacima koji mogu da pevaju sve i svasta(a takvih kvaliteta koji pevaju sve je vrlo malo tipa pokojni Tose,Cola itd) a ja cu raditi ono sto sam i uvek radio da se ne ubedjujemo vise ovde
Marco Promijenjeno od Marco7 (03.11.2008 u 15:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Ovde opet sve neke velike zvezde ja bih rekao .Vidile koke kako behar pada pa se smrzle mislile da je snjeg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ritam, trazim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|