|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Marko7 Svaka cast. U pravu si.
P.S. Vidi se, moj cowek-Pazarac ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
@kizo
To shto ljudi shtite svoja prava je jedna stvar, a druga stvar je sedeca. Da li oni nama placaju reklamu i hvalospeve koji bi im se ovde pisali? Ne! Zato, ne dolazi u obzir. A sa svega 2 posta, nemash bash i neko pravo glasa! Nisi bash neshto doprineo razvoju ovog udruzenja... ![]()
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Svaka čast, pravi diplomatski odgovor, tj. izbjegavanje govorenja istine.
Ne znam u čemu je problem što bi ljudi hvalili Style Works? Da su ti oni konkurencija, pa bi ja nešto rekao. Kao da to ima veze što ih se "reklamira". Kako se može reklamirati Korg, Roland i ostali, tako se može i njih... |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ljudi, kolege, ili sta vec,
Harepa50 je lepo rekao da sajt napreduje iz dana u dan i nemojte da to kvarimo. Ja sam nov na ovom sajtu, imam 16 godina i nemam bas neko iskustvo, kako u muzici tako i sa forumom (da se primetiti). Meni je ovaj sajt mnogo pomogao da se snadjem i da napredujem.Zato sam i ja voljan da pomognem svakom kolegi. Veoma sam zahvalan. Sve pohvale. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ma naravno, sve to stoji, sajt je za svaku pohvalu stvarno, nego htio bi konvertirati ritam od PA1X PRO za svoje klavijature, a ljudi imaju taj program a ne smiju postaviti...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Kizo, i dalje ti kazem da nemash pravo glasa!
![]() Da ti nisi iz dotichne firme? Oni koje ti pomonjesh nishta niti dobijaju niti gube pominjanjem kod nas, a neki drugi bi, pak, debeeelo zaradjivali preko nashe grbache!
#7 |
Moderator
|
![]()
Ma ne slusaj ga-on je Godfather :O
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
j*t...ja opet ne mogu da shvatim oko cega se vi svadjate..vec 2-3 tema po redu da ja ne razumem o cemu se radi..ko tu preko koga zaradjuje,ko kome pravi reklamu..ko je kome partner i konkurent..dal bre vi na kineskom pricate..
inace ovog kizu podrzavam sto se tice sebicnosti.. Neki mi kace tek zapocete ritmove...pa se vade vukli su semplovan bas..pa nije uradjeno ovo..pa ono..ja sam imao 15ak uploadova,samo zato sto uzmem paket od 10 ritmova i okacim...gotovo celu klavijaturu sam izneo na sajt..80% doniranih ritmova nikom ne koristi..a kace ih tek da bi se reklo..mislim da to nije korektno..no ne mogu sad operatori zavirivati u svaki ritam i gledati el budalastina il nije,i nisu oni tu da to procenjuju..na karaju mozda nekom bas tako nesto treba..medjutim malo je takvih.. u ostatak price se ne mesam jer ne znam o cemu se radi a i iskreno plasim se bana ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma nema nikakve rasprave!!!Ne moze da se stavlja zasticeni materjal na download sekciju i kraj price,kome se ne svidja nek ide gde ima bolje...
Citat:
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Možda nije pravo mjesto,
ali meni je žao što je katanac na mom kodiranom setu od 1500 ritmova za tyrosa... Kako da uključim smajliće,nešto sam zeznuo... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
clanoveprocitati, obavestenje, obavezno, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|