|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A da ne odgovorih na ono glavno a to je : kolaga probaj mislim da ima ona dvojka od lacampanele neko je uploadovao ja nju koristim jedino ona mi se svidja od svih cisto radi ali ipak je lepse kada se ukjuci manual bas pa se lepo vozi bas mnogo lepse izlazi to na zvucnike hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
imam i tu dvojku al nekako tromo svira bas liniju, nista bolje od zivog basa u dvojci.
![]() Promijenjeno od x3meSRB (31.10.2008 u 16:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa svira ono klasika prva druga nista zustro skolski
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ajd da podignem ovu temu...
znaci, meni treba, ako neko vec ima uradjenu postavku za bas i kontru za pa2x? da li bi bio voljan da podeli to? ja nesto sto sam pakovao, nije mi to to... doduse nisam ni svirao bas/kontru u skorije vreme, ali sad imam par svirki gde treba da radim to... nesto sam probavao kuci, ali slabe vajde, doduse ne znam ni na koji je nacin najbolje to odraditi... pretezno ce mi trebati za dvojke, ne toliko ciganije... nesto sto bih mogao koristiti i za siri spektar pesama... nesto poput ovoga, vidim da covek svira na pa800 pa bi tako nesto trebalo i meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa uzmi bass sa main bass koji inace koristis na ritmovima a kontru 100% imas,bar sada toga ima na tone.
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ja koristim za kontra gitaru najvise onu "cici" gitaru sto je ima maltene u svakom setu, a od skora sam ubacio i r.a.d.i.cevu kontru i mnogo mi bolje radi. sto se tice bass-a koristim najvise onaj etno bass mislim da je iz dinamiksa, i imam neki bass koji je vec bio u setu zove se "radni" bass. ta dva mi zavrse posao za 95% narodnjaka, pogotovo za dvojke. za ciganije normalno dx drajf kontra i cao. ako hoces da cujes kako sam to kod sebe podesio javi mi pa cu da snimim da vidis kako radi.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bas, pa2xpa800, solo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|