|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nekontam to, kako mislis treba da se konvertiraju?
Mogao si reci i DA SE NAPRAVE...ako se samo konvertiraju ko je onda napravio te prve ritmove? Il dosli sa Biblijom i Qur'anom?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sprava je odlicna...samo je cena "neprihvatljiva"...za sada...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
kljava ubija, distorzije savrsene, bubanj razara ..... ma nema sta tu da se prica, Synth vredi svaki cent ... ko zna sta li sve skriva ovaj mega-monster
![]() inace slazem se u potpunosti sa Vaxterom i BasariStudio Promijenjeno od krema (30.10.2008 u 03:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Skriva 2 najvece stvari, 2 INTEL CORE procesora i 4GB Sampling.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Evo da se i ja ukljucim u temu.
Kao sto NEdim iVaxter kazu,.... i ja isto tako mislim, brate sjedi i zagrij stolicu. Ja sam uvijek isto dosad gledo i gledat cu da nezvucim kao svi ostali, znaci neki prosjek, ah haa yu-midi-skidaj-set/boje-napuni kljavu i vozi, to licno moj moto nije. Volio bih samo znati koliko ima ovde clanova na ovom divnom forumu koji znaju svoj instrument, nevezano aranzer/workstation ono skroz u dusu ko sto se kod nas kaze??? Planiram u buduce Pa2xpro da sebi jos kupim i bio sam kod momka prosli vikend i probao ga, nemam rijeci momce ga napucalo do jaja sve i svasta, i vjerujem da cemi dati stvari koje posjeduje na njemu ali odma sam mu reko da me to neinteresuje, trebaju mi samo neke osnove a ostalo da mi malo objasni kako se radi na korgu jer nikad nisam sa korgom radio, znaci polako cu sa rolanda g70 na pa2xpro pa cemo da vidimo. Ovo na Ketronu sto je prezentirano, to bi mi isto bilo jako korisno, mislim za zabavnjake a narodnjake zna se naravno. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Korg je tata!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Sta je ovo majku mu .....hmm.....yebo nas korg ...ccc .....cim bude zazivela uzimam.....a zazivece..... prvi put u zivotu cijem onakve gitare i bubanj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Sve mi se svidja, ali Dance kit mi je shupalj i poprilichno odvratan...
Sam kik je fuj... Zvuchi kao dance kitovi koji su se koristili pochetkom devedesetih, kakav ima i vecina ostalih aranzera... Nema ni jedan onu snagu da pomera dzigericu... ![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 258
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Roland Fantom X6, Yamaha Dx11
![]() |
![]()
ja sam ovaj ketron isprobo u münchenu u muzickoj kuci, prava stvar. cjena je bila koliko se sjecam oko 4500€.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Dugmic u pravu si 100 % !!!!
|
![]() |
![]() |