|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate probaj...
EDur-na srcu mi leži jedna (Am) stara (Dm) rana,koja neće iz njedara (E dur) nigde... u drugom stihu isti akordi...pa onda imaš ponovo drugi stih...(Edur) pa se srce (A dur) pita (Dmol) moje,bez nje živeti ...(Edur)... možeš ih "ukrasiti" sa još par akorada ali ovo ti je najosnovnije verzija... REF: (E dur) idi,idi (Amol)nesanice...da mi zora bol ne stva (Dmol) ra...idi pusti (E dur) me,da je odsa(Amol)njam... P.S. Toše ili ne pevač koji peva bi trebao da je peva iz E dura (eventualno F) pa tako i skini...pozzzz foršpil ideš u C dur itd... |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
mislim da je Tose pjeva iz G ili Gis dura... evo ti akordi iz G-dura
G------------------cm-----As-- Na srcu mi lezi jedna stara rana f------fm6----G--- koja nece iz njedara nigdje G--------C7----fm pa se srce pita moje --------fm6-As------fm6--G bez nje zivjeti kako li je, kako li je Ref. G------cm-------------------fm-----cm Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice cm--------fm--------As---fm da mi zora bol ne stvara G-------------------cm idi, pusti me da je odsanjam |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E ovo se čini ok! Moram isprobat.
Hvala. G--------C7----fm pa se srce pita moje Ovaj C7 mi ne paše? "pa se srce" odpjeva tako da rastavi na tonove G--GIS--H--C, pa onda "piiii" u "pita moje" ode na CIS ton Neam pojma! Promijenjeno od TomyCroSound (27.10.2008 u 09:37 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi ovako Edur,Amol,Fdur,Ddur,Edur,Pa onda na Pa se srce pita moje to ti je Bdim,zati Dmol,Pa Hdim,Pa Edur,to je strofa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
pokusaj C7 plus 9, znaci, c-e-g-b-des, ili ovaj isti akord ali bez tona c...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za sada jedino paše G+Cis+E
...meni je to još uvijek "čudno"; moj test: http://rapidshare.com/files/157990932/Testis.mp3.html Promijenjeno od TomyCroSound (27.10.2008 u 12:36 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
pa dobro, des i cis je isti ton... e sad mozes sa b a mozes i bez njeg...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Moram reć da ZNAM... (da ne bi netko mislio...)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nedavno bila NESANICA, sada PRATIM TE. Činilo se jednostava dok nisam probao svirat dio: KRV U GLAVU UDARI I KO STRUJA OŽIVI OVO TIJELO BAR NA KRATKO OZDRAVI.
Svira li to netko, koje su tu harme ako pjevam iz C. (nije F,d, H, E) kako se meni činilo dok sam slušao... |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Koliko zbrke oko jedne pesme!!!
Favoriti |
Oznake |
nesanica |
Alati tema | |
Display Modes | |