|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.09.2007
Downloads: 858
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao raja!
Kupio sam jedan triton le, ali sad nemogu nikako da skontam kako se prebacuju semplovane boje sa kompjutera u njega, Sta mi treba? Kakva kartica? Card reader? Pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Moraš imati SMART MEDIA karticu...jesi li je dobio uz kljavu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
To se jako teško nalazi...a kad ih nadješ narokaju cenu ne daj Bože...od 64 mb traže po 30-40 eura...a bez nje ništa ne možeš na LE-u...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2007
Downloads: 181
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Pozdrav jarane,
Treba ti smart media (kartica), tesko je naci ali moze se naci i preko interneta, tako je mozda jeftinije, ja sam tako nasao, ali bez kartice nema nista, to je problem u LE, Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug Smart Media kartiva ti NIŠTA ne koristi ako nemaš i 64MB RAM-a...Šta će ti kartica kad nemaš u šta da učitaš set?Znam X-slučajeva što su prodavali LE-ja ko što reče kolega zbog kartice...SKupe su a i NEMA ih nigdje...Dakle vidi sad šta ćeš da uradiš s njim...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###A kako se nabavi 64mb ram?###
Ja koliko znam to se još uvjek kupuje...Džabe ga još nisam vidio... Pa trebo si se informisati prije nego što si ga kupio šta sve ti treba...Dakl u njega ide standardni 2x32MB EDO RAM 9ns...Inače znam dosta ljudi koji ti ga moju prodati po povoljnoj cjeni...RAM je inače osnova ako misliš raditi sa sepmlovima...A inače ako se odlučiš za ROM set,(koji je napravljen samo iz tvorničkih boja),RAM ti ne treba ali SM kartica ti treba u svakom primjeru jel LE nema Floppy diska....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
kako, radi, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|