|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ja osobno nikakvih problema sa komšijama nemam svi su ok,neurekli se!
Alene ma neka si ti njega klepio sada te sigurno nece vise zezat!
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja isto nisam imao probleme sa komsijama jer zivim u kuci.
A ti si postupio kako si morao ![]()
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Cimer mi je Grk, gazda kuce Grk, jedan Tsiftetelli a oni flasa Ouzo pored sebe...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Samo udri po Nemcima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ja nažalost imam neugodna iskustva s komšijom!
Al u biti skužio sam da njemu smeta narodnjak, jer je on (ne vrijedjam nikog) derventčanin i on voli ove, što se zovu izvornjaci!!!!!!!!! Možda sam i ja u par situacija trebao reagirati kao Alen, al uvijek se povučem jer neda mi se sa "sirovinom" ulaziti u konflikte! A Alene znam kako ti je, i samom mi je bilo tako kad sam živio u Njemačkoj. Kad mi je najveći ćejf za zasvirati dodje baba i viče:"bitte ruhe, es ist Mittagsruhe"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dok sam bio podstanar imo sam isti problema ko ti Alene,sad od kad sam uselio u svoju kucu nemam ti problema s komsijama oko glasnoce,samo imam jednu komsinicu koja me optuzuje kako moji Štakori dolaze kod nje u dvoriste,e sad ja sam se doselio i nisam doneo nikakve štakore,znaci jedino je moguce da njeni štakori dolaze u moje dvoriste....ludog naroda
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (22.10.2008 u 14:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Kao sto na svakoj tezgi mora da bude dezurni kreten tako bar jedan komsija mora da bude neka magarcina.To je kao po pravilu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4 GALA
kazi ti njoj zemo da ce da joj uleti tvoj macor u avliju ako se ne smiri.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Samo jedan put me baka opomenula jer stvarno sam svirao malo glasnije, bilo mi je neko drustvo u stanu. Inace postujem red i mir tako da dok vijezbam nikada ne sviram preglasno. Trebate shvatiti da ako mi volimo slusati jednu vrstu muzike da ne vole svi i jbg mi smo ipak u njihovoj drzavi a ne oni u nasoj. I meni je isla muzika na zivce jedno vrijeme. Imao sam komsiju basistu koji je doslovno drndao na gitari...ja ga jednom zamolio da se malo smanji, kaze ne moze jer se priprema za neki nastup...da mi je znati kojim li je gluhonjemim on svirao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Krajem juna sam se uselio u novi stan i nakon mjesec dana smo imali dernek povodom rođenja ćerke! Muzika uživo je svirala do 3-4 a mi smo osvanuli... Ljudi kažu da se čulo par stotina metara dalje kroz naselje...
![]() Zgrada je podrhtavala, aktivne kutije su pikovale... ![]() Pola komšija uopšte se ne pozdravlja sa mnom ![]() ![]() ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
joooj, komsije |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|