|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Neznam za program ali ako imash korgovu pa seriju imash event edit opciju u style edit delu, pa tu imash one CC parametre za tempo, promenu instrumenata itd. koji su univerzalni za sve korgove masine.......
![]() Promijenjeno od Vaxter (16.10.2008 u 12:46 sati) Razlog: Izbrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
x3meSRB
...ne moras svaki post zitirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Bash tako!
Vidim da cu zbog ovih citata ponovo uvesti banabe... Previshe njih citira i svi non-stop citiraju! Ne mogu ni ja svaki chas da brishem, a stvarno je ruzno i nepregledno!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
nisam te razumio, mislis da se moze na jednom stilu , recimo nek mi je tempo 104 na prvoj varijaciji rumba, i kada prebacim na drugu varijaciju gdje je begin da tempo automatski bude 132 npr??? to bi bilo super ako se moze, jesil na to mislio ili sta??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Da upravo na to znaci da ako je variacija A odredjene brzine ti mozes da podesis variacuju B ili C ili D koliko ti treba . Znam da postoji program koji to omogucava ali nikako da dodjem do tacne informacije kako se zove.
x3meSRB - Neradim na Korgu radim na T2 u stvari od dva sam poceo da sredjujem T3 jer mi je konacno stigao tako da prelazim sa T2 na T3. Hvala za savet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
gogspa80 - moze naravno na korgu, za yamahe neznam, imash opciju EVENT EDIT i one CC parametre nadam se da neko ima shemu tih parametara, evo snimicu demo sa jednim ritmo pa cu da vam ubacim ovde.
brnjeuska74 - neznam stvarno za yamahu kako ide to, ja mislio za korga pitash, pozZ.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
To ako moze bilo bi super, ja imam pa 80 , bas cu kad dodjem kuci isprobat to malo... hvala na odgovoru.. pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 41
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
KOLEGE, ja se nisam bas najbolje snasao u tome, pa ako neko ima dobru volju neka mi napise gde se to tacno podesava jer mi jedino hvali rumba-begin na klavijaturi pa50! Mislio sam da spojim na prve dve varijacije rumbu a na druge dve begin! ali me brzina koci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A ovo za PSR ne moze? ja nisam uspeo da pronadjem foru. Ako neko zna, neka javi, BRZO!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]() Citat:
hvali je od glagola hvaliti (velicati), fali je od glagola faliti znaci kaze se FALI MI a ne hvali mi, ne mogu vishe da vas citam sa takvim glupostima koje se u osnovnoj skoli uce. Znaci potpuno dve razlicite stvari. ![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brzina, variacijama |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|