|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ljudi ne remetite temu, idemo dalje, Tranzit buraz, nisi u pravu nimalo sto se tice
tog Collosusa, otvori drugu temu na to recicu ti diskutabilno. Nas sve nece platiti 500EU za COLOSSUS od koga nece ni 2 boje izvuci sto mu treba al platice i 1000EU za set od 30 boja koje ce ih svaki noc svirati, nemoj tako znas i sam pametniji si od toga, to je ta velika razlika izmedju mene i Collosssu: Cortan i Amza. Niko ne trazi da svira Stradivarija il Steve Vai, traze Amzu i Cortana...razmisli. Almire o tome smo vec pricali, nemora znaciti da su svi oni u Grcku, ima njih i pored mene i pored tebe u sloveniji i pored tranzita i svuda, ima njih sto zaradjuju i po 5000 mesecno a i onih sto sviraju 3 put nedeljno i zaradjuju po 2000 nedeljno pa neboli ga da plati i 1500 za set...i NE, nema ljudi sto znaju praviti ritmove il boje bas toliko, mislimo, svi na forumu TEHNICARIMO nesto al nezna ni 5 posto nas da sedne na sint i da pocne od Initialized program ili od 0 style, iznenadio bi se da je vise od 5%, to znas i ti i ja i svako, znamo samo ovde pricati. Hajd da ne skrecemo od teme, mozemo drugu otvoriti i pricati, nije ovo nikakva svadja.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A samo za Tranzita sta bi se naslo u jednom 900$ setu:
1. DX11/CZ-101/JV - oko 40 boja, sve samplovano. 2. GUERINI SUPERIOR 3 / SCANDALI SUPER VI po 12 registre 3. 40 Samplovane boje + 12 MOSS samplovanih boja 4. 50 Unutrasnje boje 5. 140 ritmove Ja sam siguran da znas da to Collossus ne nudi niti ce ikad, ma kolko ono bilo loso i kolko Collossus bio dobar...DX11 i JV Majka, to on nemoze! Ne radim za ROKERE nego za nase Balkance. Ne pricaj bezveze samo. Radje cu kupiti govedje meso i po 15$ kilo nego svinjsko za dzaba koje ne jedem. A budi siguran da ce tako i svako uraditi, kome ne pase.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (15.10.2008 u 18:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
ljudi izvinjavam se za ovo, skrenulo se, nek administracija makne
sve postove nase gore sto nemaju veze sa temom, uvek pametujemo ovde nesto i savetujemo druge al izgleda to je sve sto znamo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pogresnog si covjeka nasao da mu ispricas o Colossusu jer isti taj je bio jedan od saradnika koji su radili na njegovom stvaranju. Svaki program sa Colossusa se moze i te kako iskoristiti i ne kudi stvari koje su se vec odavno potvrdile u upotrebi nego tu pricu prodaji nekom koga uspijes da obradis da kupi te tvoje setove. I nije samo Colossus u pitanju ima tu stotinak software instrumenata sa sampling bibliotekama zastrasujuceg kvaliteta pa kostaju upola od onoga sto ti kasiras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Tako jest, kako ti kazes i gotovo, svi ce na Collosus sada i to je TO!
Vidim ih isto svi prelaze, zaboravili na sintove na Amzu i Cortana, zavrsio sam sa ovime ovde, nek maknu postove.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Opet ti ne shvatas nista, nije u pitanju samo Colossus niti je iko pomenuo da neko treba da prelazi na njega a i sta ima i kako ima da prelazi, nego je u pitanju totalno naduvana i bezobrazno visoka cijena toga sto ti prodajes. Samo se o tome radi i ni o cemu vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma buraz da prekinemo o ovome, ne razume ni ti ni ja i gotovo, ti o jednome ja
drugome nikad da se sretnemo, ne interesuje ljude sta Collossus i ostalo nudi niti koliko kosta, njih interesuje ono sto njima TREBA a ne sta se desava po svetu. Gotovo.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ova je naj pametnija za danas ---- sto jedna budala moze kupit 1000 pametnih ne moze prodati !!!pozzz
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Vashe razmirice reshite tamo gde u nastale, a ne ovde!
Drzimo se teme!
![]() |
#10 |
Banovan!