|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo par utisaka o ovoj mikseti !
Kupio sam je u maju ove godine -po preporuci više kolega muzičara , a i samih prodavaca u Lyra Styl-u u Beogradu. Kombinacija ove miksete i posebno sa njom uparenih zvučnih kutija - Yamaha S115 v je više nego fenomenalna. Referentnost , čistoća zvuka koja iz nje izlazi , lakoća u radu , kompresor i efekt procesori su veoma dobri. Na zadnje dve veće svirke - koncerta koristio sam je kao miksetu -stereo aut - sa velikom binskom opremom i Martin sistemu- Snagaši 10000W i 16 velikih Martin Audio binova. Snagaš sa same miksete sa četri moje kutije S 115 v koristio sam kao monitoring na samoj bini. Zvuk je bio fenomenalan - što mi je samo potvrdilo da nisam pogrešio u kupovini ove miksete i Yamahinih zvučnih kutija. Odnos - cena i kvalitet su samo jedan od razloga zašto bih preporučio kupovinu ovog PA mixera i naravno ovo je samo moje iskustvo i utisci bez da ulazim u polemiku da postoje i bolji mixeri i po nekima bolje i kvalitetnije marke !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da pokrenemo opet ovu temu!Sad ce neki da se jave sa suprotnim komentarima ali to cu uraditi i ne moze nista da me spreci!PRELAZIM SA DYNACORDA 1000/2 NA YAMAHU EMX5016CF!!!Uz nju cu uzeti ili par DYNCORD D-Lite 15 ili Cetiri komada RCF Art-Dve 325 i dve 312
![]()
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ok za prelazak, treba isprobati svaku kombinaciju, ali me zanima ako bi se odlucio za Rcf, zasto par 325, a par 312, uzmi sve 4 iste.
![]()
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
I ja sam ranije imao dva para razlicitih kutija i pokazalo se kao los potez.Isao sam logikom da kad imam manje svirke nosim manje kutije a kad imam vece nosim sve cetiri ali onda su se javili problemi u smislu da ne rade isto i sl.Sad pocinjem da nesto merkam ali bice iskljucivo cetiri iste kutije(D-lite 15/3).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jednostavno zbog snage miksete,ona ima na 4 ohma izlaz od 2x460w i to bi bila idealna kombinacija!RCF Art 325i je jaka 400w i 312 je jaka 300w i mislim da ce to da sljaka odlicno u paru!U cetvrtak idem da pazarim opremu u Mitros pa cu da isprobam sve solucije ali verovatno da cu uzeti D-lite 15. . .Znaci samo sam tu u dilemi i nista vise,za miksetu sam resio EMX5016cf i mislim da je opasna sprava!
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.09.2009 u 01:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma, bolje ce ti raditi 4 iste, bas iz razloga koji je Jefta naveo...
![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo videcu u cevrtak kad isprobam sve solucije
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |