|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Badji? Nisam znao
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ma tu pesmu peva i rajko horizont
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahahahaha znaci nije poznat autor, ajde nema veze eto snimio sam s youtube, hvala svima na informacijama
![]() MARNEL
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako ćemo u originalu tražiti izvor,to je ciganska pjesma...
E sad koji čika ju je "izumio" to je veliki upitnik... I sam sam mislio da je Aleksandar izumio tu pjesmu međutim bar 4-5 verzija sam čuo... Ona verzija od Kosmajca mi je gadna i nikakva-mora da se momak napio ko letva pa je izmuljo s fošpilom i s pjevanjem,al nema veze Rade je vrhunski momak i muzičar...A što se tiče imena---Siromah sam nemam para,tako je svi nazivaju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Prvi Izvodjac ovje Pjesme je Bugarin "Toni Storaro - Nema pari"
Sad Neznam ko mu je Textopisac bio? A nasi kao obicno vole da Pripjevavaju Bugarske, Siptarske Itd, Pjesme. Ali ajd samo nek je veselo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A najnoviju verziju je izdao Fikret Dudevic Pike uz aranzman Gorana Velinova Pance znaci prije 20ak dana izaslo!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A smijem se kladiti da Pančo jedne note nije odsviro...
On inače voli da se kiti tuđim perjem... Pjesme na albumu MALO VISKI MALO KOKA-KOLA (Od Fazlije) je 100% odsviro SVE Sejko Pašovski a Panča ga nije nigdje spomenuo i napiso na omotu Klaviature-Pančo....-bruka samo takva...Ovu informaciju sam dobio od Fikreta Halkića koji je živio u Salzburgu i poznaje sve muzičare u Austriji...A što se tiče krađe pjesama i ostalog---Sve pjesme Granda,Golda,BN-a i ostalih kuća su ukradene BUgarima,Turcima,Rumunima,itd...Tako to danas ide...Žalosno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nemam, para, sam, siromah |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|