|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo nedime još jedan test,ispitavanje Tyros 3.
Meni se ovo čini mnogo točnijim opisom nego onaj spomenuti test. Dakle dok ja ne probam sam Tyros3, rado ću pročitati utiske onih koji su ga imali priliku probati i podijeliti mišljenje s nama. hvala brnjeuska ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno dok sam neprobas nista i nemam nista protiv ovim teskom, samo ja zivim
pored Sam Ash i zivim u Sam Ash nekad i vrlo dobro znam na koji se nacin testiraju klavijature tamo, ja ovakvom testu nemogu verovati, ne kazem coveku koji je to radio nego samom testu kojeg sam i ja mnogo puta radio na razne masine, neznam dal ti uopste imas pretstavu kako se testira u Sam Ash, bas cu neki dan snimit na video da vidis kako se tamo vrsi test. Ljudi pogresno shvate moju pricu, vecina misli da ja pricam da T3 ne valja, sta ja kazem je ne valja za mene i moje potrebe a takodje i za pare koje se treba potrositi na njega a inace...ljudi i dalje sviraju u PA50 i PSR1500.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja da vidim mogućnosti jednog sinta trebaju mi slušalice,coca-cola.i mala sobica.I razglas na pola sata( nije nužan)
Valjda imate malo iskustva nekoga u životu ljudi moji... Promijenjeno od romario (12.10.2008 u 22:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Nedime, postajesh sa Korgom kao Zlatko sa Yamahom, a Ketron ti dodje kao njemu onaj njegov aranzer...
![]() Oladi malo... ![]()
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma kaki Korg Vladane i kaki Ketron...nemoj mi njega spominjati...banirace te.
...Bora Djordjevic kaze...Ma volim i ja vas...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja bih samo voleo da vas zamolim kolege mada mozda nije ovo tema za ovaj post. Dali neko od vas zna kako se zove softver ili ti program koji omogucava da odredjujes brzinu po variacijama? Nikako da dodjem do tacnih podataka o pomenutom programu.
Hvala unpared. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako mislis za rad na T2 mislim da ti o tome XG WORKS moze pomoci
ili neki od programa koji dolaze sa njime, mislis na tempo?
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|