|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
Tranzit moguce da sam slabo slusao:-) za ozbiljan mastering i ozbiljan studio da rade mastering u cubase.ma mozes odraditi ''mastering'' u principu i u nekom free programcicu.naime govorio sam o pravom masteringu.tamo gdje sam imao prilike da radim obicno rade ako je u pitanju digitalni mastering u sonic solution,pyramix audio cube ili pro tools full verzija.a ako je analogni mastering onda su konzole ssl,spl i uredjaji manley,weiss itd i dCS,lavry D/A konverteri.pogotovo glass mastering zavrsni prije samog narezivanja master cd-a kako ga odraditi u cubase nije mi jasno a da zadovoljava vrhunske kriterije.
pozdrav naravno pisem ne da sirim raspravu i svadju to nema smisla cisto moje misljenje iz iskustva koje ne mora biti tacno. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, ili, nuendo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|