|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ako cemo iskreno moje licno misljenje jke da je ta pesma "seljana" i to teska i sa ehom i bez njega
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Koristim obadvoje,po meni je dobra kombinacija eho i halla,normalno u umjerenim kolicinama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ja ne pjevam pa me nije ni briga
![]() ![]() Al kolega koji radi samnom on koristi REVERB i DELAY kombinaciju, ali DELAY u malim količinama. Dynacrod Powermate 1000,program 6-15.
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
To je cista komercijala prijatelju..... dobra za ubijanje vremena na svirci ..opusteno ..... jbg.... pozdrav svima evo ja sad dosao sa svirke ...mrtav sam umoran ...radio 3 sata a ko da sam kop'o jbg ...desava se ..... tezak zivor na s umetnicara....cccc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i nešto od mene...Koliko sam imo priliku da donesem zaključak,40% pjevača dolaze do tebe i miksete i hebu te u glavu :"Daj dodaj mi malo eha" samo zato da ispadnu frajeri i da se pokažu kako znaju šta je to eho...Na Dynacordovim miksetama taj efekt koji mi koristimo zove de DELAY a nije ni vidjelo ECHO,al mi balkanski narod to nazvali EHO i tako ostalo...A ostalih 40% pjevača žele čim više Eha i Halla kako bi se zakrilo njihovo slabo pjevanje ili pak misle da će digitalni efekti pokriti njihovo slabo pjevanje i "poljepšati" njihov vokal---E pa nema braco ništa od toga,ko zna da pjeva taj će znati i na suho a ko se uzda u eho nek ide krave čuvati na njivi...A ona 20% pjevača što je ostalo,su ljudi profesionalaci koji ti ne kompliku koliko im dao i oduzeo eha---Taj zna da pjeva ubitačno i ne zanosi se na efekte...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eho, jen, jenjen, pevaci, tri |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|