|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@imported romario
Ja sam svirao sa K.Malovcicem.A koje je pitanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2009
Mjesto: Grabovica / Balingen
Godina: 35
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Roland XP30/Korg X50
Interesi: Muzika muzika muzika
![]() |
![]()
ljudi nemojte da me kritikujete ako negde gresim..evo moje misljene...prvo..kosmajac jeste dobar i kompletan i to..ali nema pravo da se prica o njemo ovde..koliko sam ja razumeo je pitanje ovde o KLAVIJATURE..ali on je dugmetarac..mozda grezim i vi mislite na sintisajzeri..i onako za mene je od technike Ljubisa Pavkovic jedinica...a pod archivom Srdjan Demirovic..neverujem da ste ga slusali uzivo..ja sam bio na dosta svirke..covek ti svira srpske starogradske, romske, vlakse, rumunske, makedonske cak i neke bosanske bugarske..a techniku mu je super..ali mislim da pod technikom nemoze da drzi sa pavkovica..
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Ajde sad svi lepo na vezbanje jedno duze vreme pa kad naucite da svirate kao Cortan,Srecko Krecar,Kosmajac i ostali po kojima pljujete javite se ali sa nekim snimcima
![]() Sto ste bre ljubomorni toliko na neciju uspeh i svirku... ![]()
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
svaka cast pilence
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
nema potrebe da citiras post iznad http://www.yu-midi.com/forum/faq.php
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Izvinjavam se
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svi su "najbolji", ali ja ne volim ni jednog klavijaturistu, i uopste muzicara koji od svake prosecne pesme napravi osmominutnu folk-simfonijsku improvizaciju, tako da negde na pola pesme zaboravis koju pesmu uopste slusas. A vecina nabrojanih u ovoj temi su takvi. Svaka cast sa muzicke strane, svi su za vecinu nas izmislili muziku, ali vise cenim korektnu interpretaciju nego neumerenu improvizaciju. Ispravite me ako gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
he ja svirao sa Kemalom Malovcicem prije nekih 30 godina , a on bio harmonikas pa mene pratio i uvijek mi uzme neku intonaciju da riknem do kraja pjesme hehehe Kemo je car,neka se rijesio harmonike.a sto se tice klavijaturista njih je i previse dobrih a izmedju njih je i jedan EDO GRAND koji me je docekao na jednom koncertu pa sam se uplasio kako ce to dijete mene da otprati i bilo je fantazija od svirke.samo EDO GRAND nije vise mali nego je veliki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ja sam najbolji klavijaturista. Kad zasviram i zapevam svom drustvu, nema boljeg. Nece da me menjaju ni za jednog drugog. Ni za Kosmajca ni za Cortana. Najbolji sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|