|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
kod nas u makedoniji ima ga od 1750evra pa nsao sam i na jedno mesto 1650 e sad dali je bas ono od fabrike nediran i sl..neznam.. ali u prodavnici u skoplje video sam da je 1750evra.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Koliko se onda moze traziti za polovan? Ipak i ako je Pa800 polovan ne vjerujem da bi ga iko dao ispod 3200KM ili ima takvih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
jebo ih otac, otkud sad to da je 3600?? jesil provjeravao u ARTISTU??? ili nazovi amadex u sarajevu.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
za sada je u ARTIST ponudio 3600KM i AMADEX Tuzla isto tako... kaos to si rekao u Sarajevu je za 3500KM to izgleda za sada nov najjeftiniji na podruciju BiH, mozda ima jos negdje jeftinije nov ali tesko tesko naci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
nema nigdje jeftinije, zato, furaj u sarajevo u amadex i uzimaj to dok nije poskupilo, izgleda da ce poskušit...
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dok ode do Sarajeva treba mu 40-ak maraka za gorivo, putarina marku i po(malo auto), ćevapi porcija 5 km, jogurt 1,5 parking 2 marke(sat), prekoračenje brzine u povratku 40 km, gužva na Stupskoj petlji neopisiva, elem skuplja pita neg' tepsija, kupi u Tuzli i mrka kapa, mada se i kod njih može dobiti malog popusta... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Care cjena je ovdje u austriji kod mene jos uvjek neki 2000 eura 100-200 manje vise cjena je ok i ako je sebi sredis netraba ti nista drugo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.02.2009
Downloads: 577
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Drugari sada je u artistu PA-800 3380 KM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Da , cijena sa 11% popusta je 3380, ali ako pokusas malo spustiti cijenu mozes je dobiti kao sto sam ja izglavio za 3300KM!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
i u Amedexu je odavno cijena 2299km... a ovaj popust u Artistu je bio samo tokom mjeseca Marta, kolko sam ja mogao razumjeti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, cijena, jos, korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|