|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ti meni lažeš sve - Duško Kuliš
UVOD: Am, Am, A7, Dm, E7, E7, Am Am u tvoju ljubav ne mogu draga. F-----H7-------E više da vjerujem, E7 jer tvoja ruka negdje daleko --------- X 2 -----------Am drugoga miluje. Ref : ----- X 2 -C--------G7 ti meni lažeš sve --Am---A7--------Dm i sve zaboravljaš, -E7------G-----F--E drugome daješ sve -G---------------C i mene ostavljaš. F---G---F--------E solo naše su ruže uvele davno, više ne cvjetaju, jer tvoju ljubav što si mi dala, neće da gledaju. Ref : X 2 Tebi moja mazo - Srđan M. B (Gm) Solo : Cm, F - B, Cm, D7, Gm Gm Htio sam da živim slobodan i sam, D#--F---Gm to je sve Gm-------------F--------Em X 2 otkada te nema pijem svaki dan, D#--F---Gm bez tebe. Refren: x 2 Cm Tebi moja mazo F-------------------------B tebi moje srce pripada Cm druge ljubim lažno D-----------------------Gm voljeti ih neću, neću nikada solo Srce si mi dala pružila mi sve, samo ti a meni su bile druge milije, šta mi bi. Refren: X 4 Malo je nespretno kod kopiranja toćno pogoditi raspored akorda iznad rijeći, pogotovo ako je pjesmarica pisana u Excelu ili Wordu. Pozdrav, bit će još |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordima, tekstovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|