|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav, Skoro sam pazario PSR 3000, i mogu ti reci da sam zadovoljan. Prvo sto joj je memorija (zahvaljujuci usb) onolika kolika hoces da bude, drugo - ritmovi su joj EXTRA, a za boje bih mogao delimicno da se slozim. Kazem delimicno, jer sam prikupio dosta boja od TYROSA, PSR 9000, i svih drugih PSRova, osim onih sa semplovima, i sve to perfektno radi na 3000. Uz malo dorade, sada ova klavijatura zvuci sasvim zadovoljavajuce. Cesto radim u paru sa kolegom koji vec dugo ima PA80 i na sceni se ne primecuje nikakva razlika u kvalitetu zvuka, a to je, valjda, najbitnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Dobar pazar kolega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
caka012 hoces li samo da nam kazes kako si ubacio boje od psr 9000 .Dali postoji neki konverter za to .Za Tyros znam da odgovaraju na psr 3000 ali od 9000 jos nisam cuo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ritmove od PSR 9000 normalno sa compa prebacim na flash memoriju, i ubacim u klavijaturu. Nista ne treba da se konvertuje. Problem je sa ritmovima od 9000pro, jer obicno imaju semplovane basove i gitare, a to 3000 ne moze da "proguta". Probaj, skini sa neta nesto z 9000 i ubaci, radi 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
psr3000, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|