|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sta su ti to integrisani ritmovi ? Valjda interni fabricki ritmovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
KRVAVI
|
![]() Citat:
Kao sto Tesla rece mozes da ga ucitas u user bank,kao recimo ritmove sa diskete sto ucitavas u user tako mozes i fabricke ritmove da ucitas u user,jbg davno sam imao E-96(sve je to isto),tamo odakle ucitavas ritmove sa floopy-ja imas opciju ext/int tako nesto,samo prebacis na int i ucitas ga u user i sacuvas na floopy,ili eventualno da nesto preradis na tom ritmu pa da ga usnimis pod novim nazivom,kako god hoces,uglavnom moze! Malo veci posao ako imas mnogo ritmova al jbg! ![]()
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od neconix (27.09.2008 u 00:16 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Politika ROLAND firme nije kao KORG.Roland ljubomorno cuva sva svoja dostignuca......Kod Rolanda nemozes mnoge stvari da prepravljas.....i tako to.......
Ti mozes da sacuvas na flopiju svoje interne ritmove....ali jedan po jedan..... Sa interne prebacis ritam u USER pa onda odatle na flopi.... Ja licno ne mogu da se setim detaljnog objasnjenja,ali ako to sam ne provalis .....ja sam ti na raspolaganju.... Ubacices me na MSN,upalices klavijaturu,pa cu ti ja detaljno objasniti.......( ti ces da mi citas sta pise na ekranu klavijature..... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
back, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|