|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@Darko
JA ti opet kazem bolje da se ne mesas tamo gde su ti stvari nepoznate!Ko ti i koliko vise znaci to su druge stvari a svojim postom si naveo u fazonu pusti ti druge ti si kralj a ja znam sta cujem,znaci tvoje uvo bolje cuje nego inzinjeri u korgu i pravila zvuka??Svaka cast Gagu,stari clan foruma i mnogo puta smo imali polemike oko raznih stvari i imacemo ih jos ko zna koliko a i svi znamo kakav je muzicar i koliko je dobar covek pa tu necu otvarati nikakvu sumnju ali si ti do juce cini mi se pitao koji aranzer da uzmem pa si me preko privatnih poruka molio da ti dam set i korisne stvari za PA1xPro koliko secam ali nije bitno,to je zato sto si u meni video neznalicu???Ja znam koliko neznam i hvala bogu sto je tako jer dok god budem svestan toga napredovacu i da znas da sam smesan,imam extra smisao za humor ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (25.09.2008 u 12:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
@marco ...
Izvini molim te sta sam te pitao ,uglavnom nisam te molijo nego te pitao ..opet kazem izvinjavam se ako je to greska bila. (a vidim da je bila) Ako ti sad stim mislis da sam ja licno neznalica samo zato sta sam te pitao za tvoje misljenje u vezi klavijatura i koju da uzmem onda ok . . . sta se tvoje pomoci tice hvala ti jos jednom ali koliko se sjecam nisi se ni javijo manje vise nezamjeram daleko bilo. Kao sta sam rekao necu da se svadjam stobom niti sam te spomenijo.Sve sta si gore naveo u vezi kralja ,cara to si ti sam napisao ,nema samnom nikakve veze. Samo da ti kazem nije lose pitat nekoga da ti pomogne u izboru a da nepricam dalje. Jos da dodam ..DA nesta sta neznam ja pitam jel zato i sluzi ovakav forum to sta si se ti nasao uvredjen na moj Post to je tvoj problem. Veli pozdrav Marco |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Šta ste vi ovdje svašta napisali !
Zašto se moramo svi slagati u vezi bolje ovo,bolje ono? Što više komentara,bolje se sagleda određeni instrument.Mada to nije ovdje tema,čini mi se. A da vam još ja kažem moje ( novo ) mišljene o tritonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da se vratimo na temu. Od sve te euforije u naslovu teme: Bice Terce u Pa2x i Pa800 uraaaaa!!!!!!!
ostade samo: Terce u Pa2x i Pa800 UAAAAAAA!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ajde,momci moji,
smirite strasti, i pomažite jedan drugome, to je smisao ovog foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tako je .
A ne škodi ni malo kad su tenzije podignute... Šteta zbog terci,valjda će to riješiti ubuduće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Eh nece ih biti...heb ga! Vezbaj prste sam da sviras.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bice, pa2x, pa800, terce, uraaaaa |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|