|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
@Nedim
Tiche se samog moderiranja sajta. Znachi, svakodnevna odrzavanja, pomoc ljudima kad je zatraze, redovno propushtanje fajlova na downloadu, moderiranje foruma, i sl. Najbitnije je poznavanje muzichke opreme i primene rachunara u muzici. Ono shto zanima ljude na forumu. Shto se rada na sajtu tiche nema potrebe za nekim velikim znanjem. Sve shto je potrebno mogu da objasnim ja, ili Miodrag. @DaCappo Nije nam potreban niko za velike probleme. Miodrag i ja to odradimo sami... Najveci deo, ustvari, on odradi sam, poshto sam ja uglavnom u nekoj frci. Fax, posao... Ja uglavnom moderiram forum, i sredjujem ako nastane neka pometnja u kodu, pa mora malo vishe da se programira. Ali ipak nam je drago da ima ljudi spremnih da pomognu... ![]()
Favoriti |
Oznake |
upoooomoooooocccc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|