|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Olivere, probat cu i tako..ali teoretski i taj 1 ritam ili farba moze ga zeznuti sa virusom..ali probat ce tako pa cu vidjeti rezultate.
hvala ti - rjeseno je Olivere, hvala ti.
Korg pa80 Promijenjeno od zeko (24.09.2008 u 01:48 sati) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja tek sad citam sta sam napisao,kakav sam kreten,ne znam sto sam se prebacio na autoload...jbg izvini. ja isto ne praktikujem da ucitavam ceo set (pogotovo ne sa neta ),nego ritam po ritam,ili set ali pre toga na kompu izbrisem global.
a imao sam potpuno isti problem i ja ali sam ga resio sa bekapom...(sreca da sam ga uradio par dana pre toga)...tako da taj BACK UP treba shvatiti jako ozbiljno,to je jako dobra stvar...
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
i da,zaboravih...to mi se desilo sa ucitavanjem "sumnjivog" seta..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@Medino,
ma nema problema druze..Jedna od performansi mi radi zbrku, pa cu morati naci koja..Jer sve dobro radi dok ne ucitam performanse ( terce ) i onda pobrise.. ali sada je bitno da znam razlog, dalje cemo lako. pozdrav
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
da se nadovezem da ne otvaram novu temu.moze li mi reci neko kako da snimim svoje ritmove u ovaj autoload set ??
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa snimis u autoload.set, treba da ti pise na ekranu CRD i sacuvas na koje hoces mesto.FD ako snimas na disketu,HD ako snimas na hard disk, a CRD ako ces u autoload set.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
ne znam da li si me dobro razumio.ja hocu sa diskete da ubacim ritmove u autoload set pa da mogu ovamo da imam ritmove na bankovima.ako ti je lakse ovako.kad mi se upale obje lampice na direct hd i kad listam bankove sve mi je prazno.kako da tu snimim ritmove ? pozz
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ili probaj da neucitavas GLOBAL sa tog sete, neka osta stari. sve ucitaj samo njega nemoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
direct, korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|