|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Ha...Gago ostavi brate...ko zna zna...
Ja se potpuno slazem sa tobom. Za ostale: Triton vadi bolje jedan isti sempl od 1x,pa800,2x, ja sam se licno uverio u to. Gago ima 2x i ne svira uz njega dzaba jos i triton....Alix isto ima 2x i classic. Ja imam 2x i evo vec meseci patim za neki triton i razmisljam da kupim, mozda ne konkretno Le...al ima i drugi. Ne kazem da je 2x slab, ima i on lepih stvari ali...jbg triton je triton. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Meni nije u korist da se raspravljam dzaba,bas suprotno.
Daj me razubedite sto da ne kupim triton? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
|
ja triton le nosim uz pa 800 da imam cim tuci ako dodje do frke
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Citat:
Sto se tice uporedbe Tritona i PA2X, to je suplja prica jer Triton nema ama bas nista da trazi pored PA2X. Em mu je sinteza daleko slabija (i starija i onemocala), em su mu konverteri slabiji (i stariji i onemocali). Goago ta tvoja teorija o nekakvim boljim samplovima na Tritonu ne pije vode, ama bas ni malo jer nema nikakvog rezona. Jedino sto Triton moze, ali ne LE, to je da oboji bolje efektima jer ih i ima dosta vise po programu. Ama ako je sampl kako valja ni ti efekti ne pomazu. Promijenjeno od tranzit (25.09.2008 u 02:27 sati) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zavisnik od foruma
|
Citat:
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| bice, pa2x, pa800, terce, uraaaaa |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|