|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja sam na Emx 5000 radio dugo,istina prva serija je imala limiter,ali na drugoj su skinuli,kad je prikljucim na Mackie ART 500 to ne da gruva nego ubija,i to mi niko ne moze reci da nije tako,pogotovo sto za relativno male pare dobijas pouzdanu i sigurnu miksetu,naravno da snaga zavisi koliko kutija kopcas zbog omaze.Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Vrlo dobro znam shta pricam a lepo sam reko da ima ljudi koji su sa Yamahom EMX 5000 prezadovoljni.Nemam nishta protiv,ja sam izneo svoje mishljenje...
Pozdrav.
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Ja postujem tvoje misljenje ako kazes da ti se nesvidja njen zvuk.Ali ti iznosis pretpostavke o tehnickim podacima,koje nisu tacne.Licno iskustvo je samo "LICNO"!
Poz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mene sad nešto zanima...jel ta EMX5000 jača od EMX2500?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ne svidja mi se ni njen zvuk,ni njena snaga,ni njen efekat,ama ni jedna stvar na njoj...
![]() ![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
@Beethoven
Svakako da je to samo tvoj sud. Ali please nemoj da valjas bez potrebe da ne valja alo ![]() Promijenjeno od Vihor (22.09.2008 u 18:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
O.K.
Ima 2x500w na 4 oma,extra zvuk,efekat...ma boli glava... Moze se naci za 1000-1100 eura,polovna,ne bas tako dobro ocuvana... Jel ovako prija? I moj sud je bio da nema tu snagu,koji crni tehnicki podaci.Oni su poznati i nisam ih menjao... U praksi to ne izgleda tako ako se npr. uporedi sa necim sto je takodje 2x500w. I nisam trebao davati za pravo da nekome treba da se svidja.Treba da pljujem po njoj,da ubedjujem ljude da je niposto ne kupuju,da nema veze s' vezom... Ja sam lepo izneo svoje mishljenje i chak pozdravio ljude koji u njoj vide odlican mixer.I,ponavljam,protiv tih ljudi nemam nista. A sad mislim da je ovde na forumu uzalud davati neki sud,treba uci ko gost i coolirati... Pa i pametnije je... Pozdrav svima.
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
EMX500012/20 modeli imaju pravu realnu snagu 2×270w na 8 oma tj 2×400w na 4 ohma (ispitano i dokazano!!!) Proiozvoljne ocjene nekih ljudi kojima se ova spravica ne svidja je njihov problem i tacka. Inace da kazem nesto, najbolje je da se uzme suva mixeta i externi procesori i onda je to tooo ali to kosta, a koliko para toliko muzike jelda?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5000, kao, snagas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|