|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Bez ljutnje molim vas moje misljenje je da ova Terca lijepo zvuci ali ipak prlja na tonu A#(B) koji je meni dosta bitan jer se na njemu dosta svira ali opet svaka cast moze se iskoristit. Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
to si u pravu.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ovako,nacitah se silnih gluposti ,i moram vas prosvetlim,stvarno nema smisla citati ovolika neznanja:
Svi se pishmane da stave za DL kao da su oni pravili te terce i primetio sam da su mnogi useri na ovom forumu tu samo da "pale vatru" ![]() Imate ovde za download: http://www.tihomir-m.com/klavijature/USER02.PCG Terce radjene sa 16 oscilatora skoro za sve intonacije. Navedeno je da je za PA800/PA2 ali mislim da moze da se ucita na PA1 (ja sam bar uspeo). Jeste posao dok se posrede farbe,ali isplati se: Procedura je sledeca: U svaki oscilator menjate farbu(birate dal hocete iz ROM ili RAM),i naravno,pozeljno je da to bude ista farba,i tako za ostalih 15 oscilatora.Tu podesite volume,tj odnos jacine prima-terca i kad sve zavrsite snimite u SOUND. Posle klasika,u performaski efektirate farbu kako zelite i to je to. Nadam se da ste skapirali. I dosta vise sa tim "moze-ne moze,ovo-ono...". Ajd' pozdrav i javite utiske za terce!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ja sam vec jednom pisao,bilo guzve,posle sam izbegavao svaku temu u vezi terci ali sad vise nisam mogao da odolim.
Postoje perfektnije terce od onih sa oscilatorima,jos bolje,tacnije,jasnije,efikasnije... Rekao sam da cu ih otkriti pa cak staviti i na down kada cujem prvog koji vec zna foru.Do sada nisam cuo da je neko tako uradio. Istina je da svi prepisuju a posle pricaju. Mykeli zna o chemu govorim,svojim chulima je osetio i moj je svedok. ![]() Pozdrav svima.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Postoji terca koju ubacujes kao mulitsempl i jedino ona moze da bude tacna 100 %
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Hehehehe...
Vruce... ![]() Moram priznati da si dobar,a i brz... ![]() Cuo sam vec slicne odgovore,ima slicnosti ali vrlo malo...Takve su mi bile prve koje sam poceo da pravim (pored onih sa DK koje sam prve proverio kad sam kupio PA 800,Ensemble...).Ma User Scale,muka je bila... Ipak,svaka chast,neko barem na dobrom putu... Pozdrav.
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma radio sam ja to ali sam nesto zajebao i to tek kad sam uzeo klavijaturu i onda sam izgubio sve podatke mojom gluposcu i sad mi je muka da sedenm ponovo da to radim ali provereno kazem da zvuci extra
![]()
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
|