|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo brate verovao mi ili ne ali ja nemam ni jedan JV ritam u klavijaturi!Evo kazem ti ako mi verujes???Svidja mi se ono sto je radila ekipa JV,aranzmani,pesme itd ali ja sam pobornik novog sounda i gledam da mi i klavijatura zvuci tako!Znaci svetski sound.Neznam za AUDYU i necu nista da pricam dok je sam ne isprobam i dok sam ne cujem sound na mom razglasu ali za ove ostale ketrone sa pravom tvrdim da kaskaju za ostalim (Korg,Yamaha,Roland)proizvodjacima,sto zbog loseg dizajna klavijatura(stvarno ruzno izgledaju),sto zbog semplera,sto zbog cene a i zvuka bogami jer su to sv presudne stvari koje gledamo kad kupujemo aranzer!Da se razumemo ne pljujem po Ketronu samo iznosim cinjenice,dobar je aranzer ali ja cu se drzati Korga iz mnogo razloga!Tebi cestitam na sjajnom poslu sa Ketronom jer je tesko doci do njih a kamoli raditi za njih i biti njihov aranzer,svaka cast!
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Od ketrona (to je inače SOLTON by Ketron) mi se samo sviđaju MS5,MS100 ostali aranžeri su promašaj...Ko što reče dr.Gredić,DESIGN in je užasan-ružni su,a i sam sound je oslabio bar za 80%...Hebo ga,MS100 je imo ritam mašinu bolju čak od Rolandove G-serije,a danas njihovi aranžeri katastrofa nasuprom MS-serije...Inače je moguća činjenica da su se SOLTON i Ketron raspali pa zato Ketron sam nije sposoban onakav kvalitet...Inače do sadanisu pokazali ni jedne solidne klaviature koja bi potukla Yamahu,Rolanda,Korga...Žalosno ali istinito...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa to i jeste citava stvar, mislis da mi majka rodila Ketrona, kad sam ja imao Ketron?
Uvek sam najvse voleo njihov zvuk al nikad nisam imao Ketrona do sada i ne bi kupio bas iz nekih razloga...cena...dizajn...sampler...mislis da bi ja kupio Ketron za pare? Nikad ne bi platio osim za Audya, jedini razlog sto ih imam su zato sto su za dzaba. Zvuk se nikad nemoze presuditi na bazi jednog il 2 misljenja, svak ima svoje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ketron, sd5 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|