|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Mjesto: Novi sad
Downloads: 442
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha tyros 3 & Korg Tr
![]() |
![]()
Ljudi hvala vam na postovima, uzeo sam bin EV Sba760 760W aktivni 1100e i u subotu odradio prvu svirku. Mogu vam reci da sam prezadovoljan kako to radi, dinakord pm1000/2 tera sx300 sa basom do 120hz tj skoro bez basa a bin ubi kako radi, moram da ga bacim bar 3-4 metra od mene, dzigericu pomera. Pa sad kad se skupi malo para jos jedan bin, pa jos dve kutije pa pravac marakana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
JA CU PRVI DA CESTITAM!!!!
![]() ![]() ![]() Neka te sluzi 100 godina i puno para uzeo sa njim!!!!! Mislim da ce ti biti dovoljno jos samo par Sx 300 ali i jos jedan woofer nece biti na odmet.Onda ce taman odnos bas-srednji/visoki biti dobar. Ja narucio Eliminator Sub jedan par,cekacu ih 2 nedelje najmanje,necu moci da spavam... ![]() Eh... Aj pozdrav.
![]() |
#13 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Šta ćeš tamo, to je ionako stadion budućeg drugoligaša... ![]() P.S. Čestitam na kupovini, i da te posluži!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bas, bin, ili, sx300 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|