|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() bas sam se nasmijo.... nedime,na pa 800,pa1xpro i pa2xpro i jos neznam koji jos korgova na lijevoj strani ima pitch bend i povis njega ima dva dugmica assignable switch 1 2 e sad njima se moze funkcija mijenjat,oces da ti usporava tempo ili da ti mijenja style gore ili dole ili cak boje. to oni misle. ko da tockic okreces za tempo ubrzat a nediras ga uopste on sam ubrzava. a bez zamjerke nikome nit da se ko uvrijedi,ali izgleda neko jedva doceko da se nedim zajebe.... pa nerazumijemo svi profekt ovaj nas jezik ![]() pozzz
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To ti samo tako mislis. Ne cekam ja da se Nedim zajebe a vjeruj mi na to i ne treba nesto dugo cekati, nego mi malo dojadilo pametovanja bez ikakve pozadine a i ovo ovdje nema nikakve veze sa znanjem jezika nego sa konkretnim neznanjem cinjenica o instrumentima. Procitaj malo bolje te sve postove.
Promijenjeno od tranzit (15.09.2008 u 20:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jest, u pravu si.Izgleda da je ovo teško razumljiv jezik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok, dakle jasno je. Hrvatsko-srpski, ili Srpsko-hrvatski: Zec, kornjača, konj-magarac. To je to što Yamahi fali, ma dobro može se bez toga. Dakle, pritisak na dugme ¸"plus" i on AUTOMATSKI ubrzava. do željene brzine. Nakon sljedećeg pritiska na dugme "plus" ili "minus" on se zaustavlja na odredjenom tempu. Slično fade in-fade out.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nece on sam da se zaustavi na odredjenom tempu,nego vec kad ubrza do tempa koji zelis
pritisnes jos jednom to dugme. Jer ako ostavis on ce da ubrza do kraja(250 ili koliko je vec limitiran) ![]() Tako isto i za usporavanje.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tempo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|