|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja mislim da to jes moguce da se uradi na T2 ali ne u variaciji nego na intro .Znaci ako ti pjesma pocinje sporo i da nakon 12 taktova ubrza na odredjeni tempo .U samom stajlu to neces moci da koristis na MAIN .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Ovako mislim da na yamahama nema ta funkcija(mogli bi' da ubace),kod korg-a i30 ima dva dugmeta.Na dugmetu za usporavanje pise RIT. a za ubrzavanje pise ACCEL.
![]() |
![]() |
#3 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
U sintu ima tvornicki sirtaki koji je radjen bas tako da ubrzaje tempo na INTRO tako da se moze od tamo i prepisati sys ex naredba i logicno mi je na intro jer ima dosta taktova da to zvuci normalno u samoj je pjesmi to tesko bas zbog ogranicenosti sa taktom .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda moze da se snimi midi od odredjenog ritma, ubrzavajuci tempo tog ritma. Naprimer snimis sirtaki. Stavis tempo na 90, i onda okreces tockic postepeno do tempa naprimer 120. Posle taj midi isekas u SW kao varijaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
al ne i sami Tempo, sto znaci brojka stoji ista al brzina se smanjuje il povecava, to je jednostavno tako snimljeno i to je nacin koji se i najvise koristi na aranzerima, posebno na fabricne ritmove.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ili videti sta je upisano pod setovanjima za taj ritam koji vec postoji na klavijaturi (naprimer taj sirtki sto fico pominje) pa prema tom nastelovati i neki drugi ritam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tempo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|