|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() Citat:
Tvoje poredenje nije ni blizu onome sto sam postavio za temu. Izgleda smatras da zelim Korg PA set konvertovati za Roland. Ali evo ponovit cu jos jednom i za tebe... trazi se simulator pa serije za racunar! A za ban, radi sta mislis da je ok. Ako si mod ne moras se ponasati kao svemoguci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slusaj Laser,opet ti ponavljam nemoj da se sprdas samnom molim te jer do sada nikome nisam dao ni opomenu a ti ces izgleda da budes prvi i ako ti smetam ja kao moderator imas lepo da otvoris temu tamo gde joj je mesto i napises primedbu gde treba i da to saopstis svima ali na mestu gde je to dozvoljeno i opet ti ponavljm nemoj da se zajebavas samnom!!!Nego lepo uzmi i preslistaj teme po forumu da ne dupliras istu po 100 puta i ne petljaj svemoguceg gde ne treba!Znaci ovo ti je zadnja opomena!!!
Marco Promijenjeno od Marco7 (11.09.2008 u 12:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Po 10000000000 put u rolandove aranzere ne moze se ubaciti semplovi jer to nisu sempleri........i za vrsite vise kenjazu o tome....LaserDva koliko sam upucen Marco7 je moderator i ako nisi znao sprdanje moderatora je strogo zabranjeno...
rolandova serija EXR je nazalos jako slaba serija i nemojte se patit i gubiti vrijeme,da napravite nemoguce jer i oni u tvornici nisu uspili..zato ne cinite čuda,jer nisu moguca...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
pozz LAsERdva
e tebro, ako ne cujes dobro zbog zvucnika na klavijaturi, uzmi neku bananicu i gurni u izlaz za sluske i onda se izkljuce zvucnici na klavijaturi... Ili jos bolje ako imas sluske onda ih prikljuci i onda ces da cujes samo na kutiju... Tako i ja radim... POZZ.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Pametno, nisam to pokusao...
Isao sam na to da ce koristiti samo jedan izlaz ili L/R out ili Headphone, a znaci koristiti i jedno i drugo. Ok, thx na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
bas takko,
samo sto ne prikacis kabl na izlaz za sluske i ubacis u mix, nego tu ubacis ili bananicu ili sluske... samo da se ne bi culo na zvucnike klavijature, a na L/R out kabl pa u mixetu... Ako sam dobro razumeo ti hoces i L/R out i headphones da prikacis na mix, zato sam reko ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() Citat:
Ne, htjeo sam samo L/R na mixetu, a onda su bili ukljuceni i zvucnici na klavijaturi... ok je to ako rade i jedno i drugo ako se nakaci na Headphone izlaz, da ce raditi i L/R izlaz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
exr5s, globalna, pitanja |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|