|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz### Tesla jebo te patak to mi djete gleda Cartoon Network,Tom&Jerry i Scooby Doo...Šta da radim nisam ja čiča sa studijem pa sad da pravim pozadinu...Važan je akvarij,batali zvuk ![]() ![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
care nista lose nisam mislio nego obrnuto extra je ispalo......
a akvarijum je super ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Picnuo ga radar samo tako...
![]() Ja sam kao klinac bio bash zalusjen time, ali sam ostavio jedne zime dedi da hrani ribice dok sam bio na zimovanju... Kobna greshka... ![]() Od tada sam batalio...
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Hmmmmmmmm...........
Znaci to su te ribice sa kojima se druziz Alix........... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
milanche brate,cime se hvalis???ovim neredom u sobi???
![]() ![]() nije to nista da vidis moje..... danas sam vec treci put nogu ugano. ajd salu na stranu....jeli gornja nova???
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Ma otpustio sam juce kucnu pomocnicu,jer mi se nabacivala......
![]() Gore je novo.....Fantom G6 Dole je staro 6 meseci.....E80 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|