|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
Diskoteka "AQUA" na periferiji Sarajeva je otvorena prije par godina.Tu su gostovale sve najvece-hajde nazovimo "zvijezde"(ja u termin zvijezda na ovim prostorima ne vjerujem).Njen vlasnik Bahrija Kacapor,je poznat po tome,da je honorarima koje je davao i daje izvodjacima,daleko,daleko van konkurencije
u odnosu na sve ostale.Znaci covjek je sve pjevace isplatio za nase prostore veoma visokim honorarima,galantno i posteno. A na ovom koncertu je sramota samo za Draganu Mirkovic-jer ona je dobila sigurno veliku svotu u eurima,a toliko kvalitetnih muzicara stoji na raspolaganju.Ali treba platiti....Ako je i pjevala tri sata na suho,neka je....Ja je licno ne bih na suho slusao ni 10 minuta da mi pjeva dzaba-a inace je odlican vokal. Samo mi nije jasna uloga tog benda.Pa i oni su vjerovatno dobili nesto malo love,a za bruku njihovu-ma kakva bruka.Nekome daj malo para i on ce statirati na bini ako treba,ili dubiti na glavi.... Nema tu nista namjesteno-za takvu svirku se uzimaju provjereni muzicari,ali onda opet dolazimo do eura,cicijaluka,slabe pripremljenosti,....sto jedna pjevacica takve reputacije ne smije ni u snu dozvoliti. Ovo se odnosi naravno,samo ako je informacija sa ovog koncerta tacna-a vjerujem da jeste,jer ako je dezinformacija,onda je prekrupna. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
DJ i Maskota!
|
Citat:
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
eh..sinoc sam razgovarao sa jednim drugom koji je bio na koncertu Dragane Mirkovic u Aqua-i, i kaze da nije tacno ov sto je napisano, tj. da nije cijelo vrijeme na suho pjevala... jest neke pjesme, al daleko od toga da je cijelu noc na suho pjevala..znaci da je neko prosuo neku zestoku dezinformaciju...
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|