|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Draganu je nedavno pratio Marko Nikolic, medjutim on je zapoceo svoju solisticku karijeru u pjevanju. Draganu na svakom nastupu prati neko drugi, kako organizatori odrede. Ja sam u Mostaru bio na koncertu i imala je tada full band i odlican je klavijaturista bio. Ja mislim da ona trenutno trazi svog osobnog klavijaturistu.
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neka traži koliko hoće...Sramota da pjeva tolike godine a nije sposobna da nađe sebi pravog muzičara---Pardon,našla bi muzičara ali treba ptavog muzičara platiti...Ona bi grabila sve sebi a muziku ko jebe...Zato joj je i najjeftinija opcija platiti fjlašu 100eur za puštanje fajlova i boli je pizda...A svi znamo da SVAKO zna da pritisne Play/Stop i uz taj plajback da đuska...To je najlakše zarađenih 100eur a u Beču cjeli orkestar cigana svira za 0eur...Sviraju samo za bakšiš...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U potpunosti se slazem sa Alix i edos. Jao lopovskog posla....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Eeeeeeeeee ljudi najveci je problem u tome sto pevaci i pevacice misle da su bogom dani i da se cjeli svjet mora oko njih da vrti pri tom mislim na pevace sa estrade,(i na poneke tezgarose upoznao sam ih jaako puno) a muzicari su im zadnja rupa na svirali e pa tako i treba da im se desi da napokon skontaju da su muzicari ti koji mogu da im srede ili da zvuce katastrofa ili da ih otprate korektno i da svima bude dobro,al jbg kad je problem da plate dobre muzicare par eura vise pa ce se radije blamirat s fajlasima
![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nista,zato samo svoj BAND i kad neko zatrazi da se prati KESH!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ko je izvor ove informacije???
Ja nigdje u novinama ne pročitah ovu vijesti!? "Aqua" je isuviše ozbiljan objekat i projekat da ga tako nazovem da bi sebi dozvolili da angažuju neke "levate" i kada gostuju neki manje poznati pjevači i pjevačice a kamoli Dragana...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pa i meni je cudno to iz cijele price da se dogodilo.Zato sam i napisao ako je informacija tacna.Vijest ni ja nisam nigdje procitao.
Doduse u "svastari" je ova tema-a tu moze biti "svasta.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja nevjerujem dase je tako nesto moglo desiti ali u bivsoj Jugi je sve moguce,sto se tice Sede ja Sedu malo poznajem on kad je kupio Pa 800 koristio ga je tek nakon mjesec ili dva nosio ga je na svirku ali nije svirao sa njim nego samo na pocetku ga proubavao nije mu se dopalo kako zvuci onda je opet koristio Rolanda . PA 800 je prvi put koristio u Bosni ja sam bio na tom koncertu ali ljudi covjek svira ubija ono jeste da on ima repertoar on sam i prizna da nevoli te dvojke niit ga to interesuje toliko ono sto ga interesuje to covjek odradi posteno i to je jedini svirac koji skoro 100% odsvira u originalu JV.A to sto Alix napisa za Sedu nije nikome do svade ali je cinjenica da covjke zna svirati ja mislim da poneki su malo mozda i ljubomorni jer taj covjek nema slobodnog vikenda a Mile ga fala Bogu dobro plati .Znate kako danas kazu nije bitno kako sviras bitno je kako zvucis.A Sedine klavijature zvuce predobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|