|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
a sto nisu zvali mene da je pratim znam napamet sve njene pesme! joj pa gde im je moj broj heheheh
)))
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Joj koji blam,zamislite samo muzicare na bini stoje mirno,gledaju u publiku i trepcu dok Dragana sama peva!E to je koncert!Bolje da je zvala Ramba Amadeusa i sedam usisivaca!Ha,ha,ha.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahaha rambo amadeus joj je glumio u flimu. A ovo joj je sigurno neko namjestio neke fajlase ili neke pocetnike. A tu se vidi Gagina velicina kao pjevaca, na suho odraditi 3 sata. Samo mi ostaje cestitati kraljici. Nek puknu dusmani koji su joj ovo namjestili, ocito nisu uspjeli
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
Dragani svaka cast!
A za band koji je trebao da prati draganu ne znam sta da kazem... Sto su uopste prihvatili da je prate kad su i sami znali da ne znaju da sviraju njene pesme,tj. ako su vec prihvatili trebali su da ih uvezbaju. Ne znam gde im je pamet,ako je imaju?!
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (05.09.2008 u 04:21 sati) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ili neki fajlasi ili apsolutni pocetnici, nema sta drugo biti, namjestaljka cista!!!!
|
|
|
#6 |
|
Kao kod kuće
|
Moguce je i to da su hteli da joj nameste,ali se ipak nije dala
|
|
|
#7 |
|
Zavisnik od foruma
|
Karizma Band bi nju pratili super...da su ih zvali...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|