|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Samo turish na mute, i onda i moze da se gleda...
![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ha,ha...Tako je vakster.Sta ce,kad nezna da peva mora da se vadi na nesto.Obicno one koje slabo pevaju moraju da pokazuju sise da bi se probile ali ova posto ne zna da peva nimalo morala je da se skroz skine.Klasicna kurva.Eto dokle nam je stigla muzika a mi se nesto trudimo,jurimo skupe klavijature,boje,pesme,skidamo,rnjamo a ova se samo skine i odmah postane zvezda i zaradjuje mnogo vise nego mi sto znamo da sviramo i sto stalno nesto jurcamo.Zalosno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Prijatelju,ja imam predlog da se harmonikasi i klavijaturisti koji ne znaju da sviraju pocnu da skidaju goli,i da vidis onda...mozda bi i oni postali zvezde,pogotovu ako se nadje neki sa golemom patkom.Ima zenska publika da ga prati na svaku svirku,_ebes sviranje...ha,ha,ha...A?
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Upravu si drmitavet.
Evo ja sam zivi primer------25cm---------- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ovoj kravetini Vendi ne bi dao ni Eliminatore da mi vuche na svirku a kamo li da je pratim ili nedo Bog pevam sa njom.A da sam neko iz benda sa onog klipa,momentalno bi ostavio instrument i izasao.Brukaju se ljudi a dobro sviraju...Sta urla u taj mikrofon,seljanka...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klipovi, smeshni, youtube |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|