|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: skopje
Downloads: 322
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
Znam drugovi da je bolje da uzmem karticu od 16 mb.jer povise semplova imacu al sta da radim kad ne mogu da nagjem ni u makedoni ni nikuda. Ja hocem od 16 al eto nema. Ako vi znate nesto pomozite.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
50eur je POKLON!
Kod nas su još uvjek 130-150eur... To z a50eur odmah kupi... A kod 16MB kartica je problem da treba gledati kakve kupuješ... Ima par tajvanskih primjeraka koje poslije par formatiranja ne rade kako treba... KORG je zvanično izdo samo 8MB kapacitet a 16MB je experiment raznih muzičara i heckera...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
KOd nas je isto oko 130e.Ja radim vec 3g. sa 8 Mb i ne zalim se.Semplovi od DX 11 su mali,i stane ih dosta,DX frula,Cortan, Wow,Mica dx itd,stavis 1 dobar bas npr. Ranke finger,nekoliko dobosa,Noge,par udaraljki,JV bubanj i udri.Imas harmonike od Pedje one malo zauzimaju,a svi ih koriste,Buzuki up,i npr,Nylon guitar,to sve stane,i udri.Naravno da je bolje imati 16 Mb,ali ko zna da sklopi boje i da namesti ritmove dosta mu je i 8 Mb.Ima puno semplova koji jako malo zauzimaju a odlicno izlaze.Ja sam preslusao u Awaveu dosta setova od Tritona i izabrao one dobre sto malo zauzimaju.Nadam se da sam pomogao bar malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
druze svrakan hfala ti za informaciju. jer ako imas msn ostaj mi pa da budemo onako u kontaku malo mislam ako hoces.a jer mogu da uneses u kartice primer sempl po sempl ili moras ceo set.ja mislim da ne moze da se bira koi sempl da ga ubacim.pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nemam MSN,mogu jedan po jedan da se ubacuju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne znam ni ja to druze za msn kako . Jer i meni su mi pomognuli neki drugare za to. Oni su mi napraili to.pisi na foruma . Sigurno neko zna to.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Evo vam link, http://get.live.com/mail/overview
onda kliknete na ovo nabavite uslugu besplatno ili get it free, onda ispunite polja koja treba ispuniti, kliknete prihvacam i ako jos sta treba snaci cete se, i eto tako ste kreirali adresu.. i onda se mozete s tim imenom prijaviti na msn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
drugovi jer moze i pa 80 da se podeli na izlazima?. primer jedan izlaz za bass jedan za pratnju drug za solo.? kapirate jel. pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
moze , to se u global ode pa ima opcija out-in conf.. i onda odaberes acc bass stavis na output 1, ili 2.. ili, nije mudro odvajati solo boje jer onda nestane svaki efekat sa njih, njih treba ostaviti na left&right.. ko nema flash card moze odvojiti dobos i tommove na poseban kanal , pa ih doraditi za sebe.. ja sam tako radio dok nisam imao kartice, dobosu dodam bassa malo ga obojim... pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
savet |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|