Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 02.09.2008, 15:06   #11
krcmar
Vredan član društva

krcmar's Avatar

Registrovan/a dana: 20.12.2006
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1449
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KORG PA3X, DX 11
krcmar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
krcmar pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od medino Pokaži Post
sve sve ali komentari "bolje ne svirati pesmu nego da koristis transponovanje" i "pravi muzicar ne koristi NIKAD traspoze" su malo olako napisani...ljudi,ma dajte...pravi muzicar radi 4-5 dana u nedelji,zgrce lovu i j.be mu se za transpoze,a ne sedi kuci ,gleda kosmajca na DVD i vezba cis,gis i ostala sranja...pa ima nas ovde i bez muzicke skole,a ipak sviramo ( i to,da se primetiti, vise od dosta ovde tih PRAVIH muzicara) tako da....bez zamerke,nisam mislio nista lose...pa,na kraj krajeva,svi bre mi sviramo za pare,a ako ima ovde i ljudi koji bas duboko hoce da udju u muziku,nije im bitna lova,sviraju samo i iskljucivo iz ljubavi-respect !!! to postujem,mada i onda nemaju pravo da kazu da mi ostali (koji koristimo transpoze) nismo PRAVI muzicari...brate,sviram Cm,Dm,Em,Gm,Am a sad da ucim Fis mol---e je.e mi se bas...
Sve ja to postujem, ali burazeru sta je fis mol, nula bodova, ocu reci fis je polu ton a f mol nije, a lakse ti je sto puta svirati iz fisa nego iz f mola. ja sviram harmoniku, skidam pjesme na uvo, znaci i uopste mi nista ne predstavlja problem svirati iz polu tona. sad ste mi uljepsli dan kad vidim kakvi muzicari ne sviraju iz polu tona, a ja pocetnik i mogu svirati sta ocu i iz cega hocu. "Hvala ti harmoniko sto si me naucila, i sto nemas transpozer". hehe
krcmar je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
koristite, transpozer

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije