|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
E ja te brate vozim do Podgorice o mom trosku samo da vidim to cudo. Nesto mi je malo sumljivo, mada k'o sto kazu "osim drvenog sporeta sve je moguce".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
......i svinjca od bundeva
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Skeptičan sam ja uvezi toga...Možda ima kakav STW ili KAT2000 pa sad misli da ima kompletan program za to...Da takvo nešto postoji,mnogi bi ga već daaavno imali jer poznajem mnogo obrazovanih ljudi sa vrhunskom opremom kojima bi takvo nešto dobro došlo,a pošto još niko nije čuo za program da bi imo te cake---malo mi čudno sve skupa...Al nema veze,čekamo na odgovore uskoro,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ne da sam skeptičan, nego mi se čini da je tu netko nešto krivo skontao (bez uvrede).
Po ovome što je rečeno za G-600, ispada da to nije ni emulator ni simulator, nego program za 'daljinsko upravljanje' putem PC-a (a takvi postoje i za syntheve, npr. Yamaha CS-2x, i za aranžere, npr. Roland G-70), jer klavijatura mora biti spojena sa PC-om (za razliku od FM7 kod kojega ti ne treba Yamaha DX), što znači da se putem MIDI kabela šalju podaci u klavijaturu, a sviranje pratnje i zvukova se odrađuje na samoj klavijaturi. Još manje je vjerojatno da netko ima emulator za skoro svaki aranžer ili synth, prije će biti da se tu radi o programima za uređivanje aranžmana na PC-u, konverziju aranžmana, i gore spomenuto daljinsko upravljanje. Programiranje emulatora za neki aranžer (ili klasični synth) nije baš mačiji kašalj, jer se radi o specijaliziranom hardveru, pa bi na PC-u trebalo najprije napraviti emulator CPU-a, zatim emulator kompletnog načina rada uređaja, a nakon toga iskopirati sadržaj ROM-a i svih semplova iz klavijature (što je očito kršenje copyright-a ako nemaš tu klavijaturu, a legalnost je upitna čak i ako je imaš), da bi na kraju zaključio da dobiveni zvuk nije ni blizu originala, jer u PC-u nemaš na raspolaganju DSP čipove i analogni dio elektronike, koji u digitali baš i nije jednostavno iskopirati. I na kraju, nije mi jasno kako to misliš da bi rad na kompjuteru u jednom takvom emulatoru bio jednostavniji i brži nego rad na pravoj klavijaturi? Puno je lakše i brže pritiskati tipke i okretati potenciometre na klavijaturi, nego upravljati preko miša kursorskom strijelicom na PC-u. Jedino što je na kompjuteru lakše je kreiranje stilova tj. pratnje i uređivanje snimljene muzike, a za sve to već postoje programi, i za to ti ne treba emulator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Dacky1984....dovoljno je samo da napišeš imse software-a (mislim na taj spomenuti G-600)
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma napisacu ja nije nikakav problem nego ne mogu jos da nadjem taj disc a imam mnogo obaveza na faxu i jos sam od septembra u vojsci (civilno). Negde sam ga zaturio medju starim discovima pa dok ga ne pronadjem budite malo strpljivi ali sigurno cu ga naci obecavam!!!
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1xpro, software |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|